logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pager GSM z kartą sim - zna ktoś takie urządzenie?

rybas 03 Wrz 2009 14:53 4037 3
REKLAMA
  • #1 6975576
    rybas
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Szukam takiego urządzenia, może ktos widział słyszłał, a mianowicie chodzi mi o takie urzadzenie wielkości pagera, ale z kartą sim GSM, do którego można byłoby przesłać SMS. Ktoś powie, to weź sobie telefon, ale chodzi o to żeby miało małe rozmiary. Urządzenie to miałoby służyć tylko do powiadamiania , np. dziecka które biega po osiedlu. Nie chcę żeby dziecko biegało z telefonem, ale żeby miało właśnie takie małe urzadzonko które przy wiadomości SMS dało by sygnał dźwiekowy i wtedy dziecko mogłoby odczytać.
  • REKLAMA
  • #2 6975598
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2086
    rybas napisał:
    chodzi o to żeby miało małe rozmiary.

Ten telefon jest nie dużo większy niż pudełko zapałek, z paerem myślę,że będzie ciężko :|
    http://www.gsmarena.com/panasonic_g51-556.php
  • REKLAMA
  • #3 6975689
    rybas
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Albo, chociaż jakiś moduł nawet bez wyswietlacza, który wyda np tylko dźwięk. Ale chodzi cały czas o małe rozmiary. Myślałem także o takim powiadamianiu radiowym. Pilocik ma małe rozmiary ale odbioirniki mają już większe. Żeby taki odbiornik byłby wielkości pilocika to już byłoby ok. Najlepszym rozwiązaniem jest pager chodźby ten metrobip, ale koszt wysłania powiadomienia jest duży.
  • #4 6981042
    dzolo35
    Poziom 22  
    Ocena: 120
    Czesc
    Na znanej aukcji internetowej wpisz sobie słowo ,,radiopowiadomienie pager ''a znajdziesz to czego szukałeś
    Pozdrawiam
REKLAMA