W TPSA można wykupić uslugę prezentacji numeru za 3zł +VAT. Dane so przesłane w systemie FSK. Wiec mam pytanie czy ktoś wykonał, zakupił przystawkę odpowiedną przystawkę lub posiada jakiś schemacik. Dzięki za wszelkie informacje.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamniagara napisał:Dobra , A mam pytanie, czy jak mnie wyświetla na faksie np. połączaenie przy faksie z banku typu < BANK ...> to mój aparat jest w stanie wykazać taką usługę?
Pozdrowienia NIAGARA 8)
Diodak.fm napisał:Od jakiegos czasu jestem szczesliwym posiadaczem tej uslugi.
Dziala poprawnie, juz jakies 2 lata temu chcialem z niej skorzystac lecz TPSA tlumaczyla ze nie ma takiej mozliwosci gdyz wymagalo by to modyfikacji oprogramowania centrali, czego nie mogli wtedy dokonac gdyz mieli korzystac z oprogramowania jakis czas ( centrala cyfrowa alcatela od 1999r.), a usluge CLIP uruchomili dopiero jakies pol roku temu.
Jesli chodzi o pokazywanie nr. na Faxie to calkiem inna sprawa niz CLIP.
Identyfikator kosztuje w BOK TPsa co kolo 45zl, a aparat z funkcja identyfikacji niewiele wiecej, wszystko oczywiscie dla abonentow TPsa.
Jakby ktos chcial sie pobawic i wykonac go samodzielnie zalaczam schemat i program do identyfikacji ktory zassalem kiedys z sieci...