logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szczegóły nowego dekodera Echostar HD z HDD w Polsacie - dostępność i cena?

mitusm 20 Paź 2009 19:41 2197 8
REKLAMA
  • #1 7153471
    mitusm
    Poziom 20  
    Ocena: 23
    W broszurce CF znalazłem ogłoszenie o nowym tunerze echostara z dyskiem twardym w standardzie HD.
    Byłem w 3 punktach polsatu, ale nie wiedzieli nic o czasie wprowadzenia, kosztach.
    Nie znali również dokładnej specyfikacji tuneru.
    Wiecie może coś więcej ??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7154303
    kamiljan1
    Poziom 24  
    Ocena: 49
    Na początku pażdziernika CP organizował szkolenie była demonstracja nowego dekodera z dyskiem po koniec miesiąca będą w sprzedaży . Kamil
  • #4 7155636
    grzesiulek5
    Poziom 22  
    Ocena: 41
    Dekodery w/w są już dostępne.Cena a właściwie opłata za udostępnienie 149 złplus opłata miesięczna 15zł.Dostępny od pakietu familijnego wzwyż.
  • REKLAMA
  • #5 7159983
    mitusm
    Poziom 20  
    Ma ktos juz ten tuner i moze sie podzielic wrazeniami z uzytkowania, bo wlasnie konczy mi sie umowa i zastanawiam sie nad nim.
  • #6 7160791
    jezrdna
    Poziom 21  
    Ocena: 68
    "bo wlasnie konczy mi sie umowa"
    ....PO UPŁYWIE OKRESU PODSTAWOWEGO UMOWA MOŻE ZOSTAĆ ROZWIĄZANA ZA 3-MIESIĘCZNYM WYPOWIEDZENIEM .... itd
    Jeśli kończy się okres podstawowy -nie oznacza to końca umowy .

A co do samego tunera -ładnie śmiga - współpracuje z singlem - tylko sortowanie schrzanione jak w 717
  • #7 7162741
    kamiljan1
    Poziom 24  
    Ocena: 49
    Kolego mitusm nie musisz czekać 3-ech miesięcy idziesz do punktu CP zgłaszasz chęć zamiany dekodera na HD trwa to małe pół godziny, uprawnienia ze starej karty przenoszą na nową ,wszystko w punkcie CP bo od lipca dostali takie uprawnienia. Kamil
  • REKLAMA
  • #8 7163750
    mitusm
    Poziom 20  
    kamiljan1 napisał:
    Kolego mitusm nie musisz czekać 3-ech miesięcy idziesz do punktu CP zgłaszasz chęć zamiany dekodera na HD trwa to małe pół godziny, uprawnienia ze starej karty przenoszą na nową ,wszystko w punkcie CP bo od lipca dostali takie uprawnienia. Kamil

Wiem że nie muszę na nic czekać.
    W jednej placówce mówili coś o zniżce w przypadku oddania starego sprzętu, ale tego nie wiem na pewno.
    Ciekawe czy tuner przechodzi na własność po spłaceniu najmu.
  • #9 7168163
    jezrdna
    Poziom 21  
    Ocena: 68
    Panowie mówimy o tunerze HD z twardym dyskiem Echostar 7400 - nie róbcie sobie nadziei . Dekoder SD można zamienić na HD , ale tylko Echostar 7100 , 7200 ,Samsung 370 .

Podsumowanie tematu

✨ Nowy dekoder Echostar HD z wbudowanym dyskiem twardym, model 7400, jest dostępny w ofercie Polsatu od końca października. Cena wynosi 149 zł za udostępnienie urządzenia plus miesięczna opłata 15 zł, dostępny od pakietu familijnego wzwyż. Wymiana dekodera na HD w punktach Cyfrowego Polsatu trwa około pół godziny, a uprawnienia z karty starego tunera są przenoszone na nową kartę. Dekoder współpracuje z systemem Single, jednak sortowanie kanałów jest podobne do modeli 717 i oceniane jako niedopracowane. Możliwa jest zamiana dekodera SD na HD, ale tylko na modele Echostar 7100, 7200 lub Samsung 370, natomiast model 7400 nie jest objęty taką wymianą. Informacje o ewentualnych zniżkach przy oddaniu starego sprzętu oraz o przejściu tunera na własność po spłacie najmu nie są potwierdzone.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA