logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać modyfikowany flash do Nokia 8210 z ROM5 dla 7 kresek zasięgu?

POMOCRTV 26 Cze 2004 11:46 723 2
REKLAMA
  • #1 712144
    POMOCRTV
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    Chciałbym zrobić w swojej noki 8210 7 kresek zasięgu i baterii, ale mam ROM5 i nie moge wgrać flasha od 8250. Przeszukałem forum i nie znalazłem żadnego gotowego flasha do wgrania. Jedyny który znalazłem ma podzielone kreski na kilka części, ale zapalają się po kilka na raz i ma problemy z zasięgiem. Może ktoś mi udostępni jakiegoś patcha do wgrania lub flash.
  • REKLAMA
  • #2 712231
    bosseq
    Poziom 17  
    Ocena: 41
    boję się że nie ma pacha. Trzeba to zrobć samemu albo kupić cały flash od maciejki albo kogoś takiego. Ja mogę ci tylko powiedzieć właśnie jak podzielić kreski baterii na kawałki tak jak widziałeś na innych softach. Jest to o tyle dobre że możesz narysować co chcesz w tym miejscu. Nie koniecznie muszą być kreski baterii, mogą być kułeczka, gwiazdeczki co chcesz :-)
  • #3 712249
    POMOCRTV
    Poziom 15  
    Ocena: 27
    Zmienić wygląd kreseczek wiem jak zrobić, ale jak zrobić żeby było 7 niezależnych. Będe musiał poszukać kogoś z przerobionym flashem i sobie zgrać z jego telefonu a narazie musze się zadowolić tym co mam.
    Dziękuje za zainteresowanie.
REKLAMA