logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sound blaster Live! 5.1 sb0060 - pyt. o gniazda i ustawienia

lowtone_on 10 Lis 2009 01:04 2608 0
REKLAMA
  • #1 7239594
    lowtone_on
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Witam.
    Na Elektrodzie jestem nowy i jeśli źle zacząłem pisać już teraz to serdecznie przepraszam wszystkich których tym mogłem urazić.
    Mam takie małe pytanie: posiadam kartę muzyczną Creative 5.1 Sb0060, karta posiada kilka wyjść i wejść dźwięku i dziwna POMARAŃCZOWE podłużne wejście przy wszystkich wejściach JACK, ale nie to mnie najbardziej nurtuje, ostatnio amatorsko zacząłem w domu bawić się muzyką, lecz na tym urządzeniu trudno jest to zrobić ponieważ nie ma dwóch innych źródeł dźwięku, które mogą grać dwa utwory niezależnie od Siebie (jeśli ktokolwiek mnie rozumie) ... i zbliżając się do meritum, gdzieś ostatnio wyczytałem ze można w opcjach karty muzycznej przestawić żeby np. Line-in działało jako kolejne niezależne wyjście audio Line Out.

Sound blaster Live! 5.1 sb0060 - pyt. o gniazda i ustawienia

Serdecznie proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam.

NAPISZE SZCZERZE ZE NIE WIEM CO JESZCZE MOGĘ NAPISAĆ...(INFORMACJA DLA MODERATORA)
    ponieważ zawarłem i nazwę modelu i problem z którym się zwracam i wszystkie inne informacje.

Regulamin, pkt 11:
    W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji.
    W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).

Proszę poprawić.
    [_P_]
  • REKLAMA
REKLAMA