logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uzyskać kod do radia po wymianie akumulatora w aucie z zagranicy?

testeres 10 Lis 2009 09:25 2612 2
REKLAMA
  • #1 7239929
    testeres
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam jestem tu od niedawna i mam problem z pewnym kodowanym radiem. Jak na razie to radziłem sobie z w/w problemami, tylko czasem zdarzają się przypadki w których przydałaby się pomoc. Oczywiście czytałem regulamin.
    Tylko jak mam napisać posta aby nie złamać owego regulaminu ?
    Tak więc radio przyjechało z autem prosto z zagranicy i został wymieniony akumulator i tu zaczyna się stary znany problem, radio woła o kod.
    Oczywiście auto zostało nabyte legalnie, kodu nie ma w papierach, a były właściciel w prawdzie podał kod tyle, że on nie działa... W autoryzowanym serwisie powiedzieli mu jakiś koszmar cenowy tak więc klient udał się do innego serwisu " car code radio" ale tam takiego jeszcze nie robili. Jak tu udzielić pomocy ? jak wyjmę pamięć, podam bina i poproszę na forum o pomoc to złamie ów regulamin ?
  • REKLAMA
  • #3 7240160
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    Aktualnie mamy taki regulamin i musimy się go trzymać.

Oczywiście jeśli elektronika nie jest Ci obca można szukać w starszych postach i na innych forach.

Myślę że wiele firm na pewno zrobi Ci też tą usługę w przyzwoitej cenie.

Nawiasem mówiąc temat założyłeś też z złym dziale , bo dział Diagnoza służy tylko do umieszczania znalezionych usterek {opisów naprawionych uszkodzeń}.

Ponieważ jest to forum techniczne i żaden z działów "Radia samochodowe serwis" nie służy do dyskusji o regulaminie. [Którego zresztą regulaminu moderator nie ustala].

Można oczywiście korzystać z wiadomości prywatnych , choć wątpię czy znajdziesz kogoś kto pomoże za darmo.

Temat zamykam.
REKLAMA