logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymiana głowic wizyjnych w kamerze SONY CCD-TR202E - czy to możliwe?

ghub 28 Cze 2004 11:15 1546 3
REKLAMA
  • #1 715380
    ghub
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    Witam
    Mam pytanko odnośnie tej kamerki czy można wumienić same głowiczki w dysku wizyjnym czy należy wymienić cały dysk.Ewentualnie gdzie można kupić taki dysk w sony troszkę kosztuje taka wymiana a jak by mnie było to jest to całkiem fajny sprzęcik .
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 715415
    Dexter23pl
    Poziom 26  
    Ocena: 30
    mozna dokupic nawet na jakiejs giełdzie elektronicznej same dyski wizyjne ale niekiedy jest kołopot z odpowiednim modelem. a i tak potem jest tyle z tym zabawy ze lepiej nie gadac. wstawi si minimalnie zle i trzeba wyjmowac i rozbierac od nowa. radze kupic w jakims sklepie internetowym lub na giełdzie bedzie taniej a ile sie czasu i nerwów zaoszczędzi. np .poltronic. cybor-tech. moze tam mają.
  • REKLAMA
  • #3 719819
    videokam
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Jeśli jesteś zainteresowany tym dyskiem to mogę ci pomóc. Po wymianie musisz ustawić przełącznik.Jeśli chodzi o cenę to napisz na moje PW a podam cenę i gdzie można kupić
    pzdr
  • #4 719878
    bartekke
    Poziom 23  
    Ocena: 75
    W Sony taki dysk kosztuje ok. 500zł. Sprawny ale używany z demobilu to koszt ok 100-150zł.
REKLAMA