Witam,
Laptop HP dv6-1230us, Vista Home Premium wersja angielska (USA)
Problem polega na tym że jest nieaktywne WI FI, tak jakby było zablokowane.
Przycisk służący do włączenia cały czas świeci na czerwono i przy naciskaniu słychać że działa lecz nie uruchamia WI FI.
Po włączenia okienka "HP Wireless Assistant" stwierdziłem że naciskając przycisk od WI FI zmienia się "Status" tylko z "Off" na "Disabled" .
Porównałem okienko "HP Wireless Assistant" w drugim identycznym komputerze u którego ten przycisk działa i stwierdziłem że w niedziałającym nie ma pozycji "Action"
Załączam obrazek okienka z działającego komputera.
Zaznaczyłem czerwoną ramką ten element którego niema w okienku niedziałającego.
Brak tego elementu sugeruje mi że są wyłączone jakieś opcje lecz sam nie potrafię tego zlokalizować. Bardzo proszę o pomoc.
Laptop HP dv6-1230us, Vista Home Premium wersja angielska (USA)
Problem polega na tym że jest nieaktywne WI FI, tak jakby było zablokowane.
Przycisk służący do włączenia cały czas świeci na czerwono i przy naciskaniu słychać że działa lecz nie uruchamia WI FI.
Po włączenia okienka "HP Wireless Assistant" stwierdziłem że naciskając przycisk od WI FI zmienia się "Status" tylko z "Off" na "Disabled" .
Porównałem okienko "HP Wireless Assistant" w drugim identycznym komputerze u którego ten przycisk działa i stwierdziłem że w niedziałającym nie ma pozycji "Action"
Załączam obrazek okienka z działającego komputera.
Zaznaczyłem czerwoną ramką ten element którego niema w okienku niedziałającego.
Brak tego elementu sugeruje mi że są wyłączone jakieś opcje lecz sam nie potrafię tego zlokalizować. Bardzo proszę o pomoc.