logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

odtwarzacz Divix z możliwością regulacji wysokości wyświetla

Gałeł 16 Lis 2009 20:03 1805 5
REKLAMA
  • #1 7269695
    Gałeł
    Poziom 10  
    Mam takie zboczenie ze lubie regulować wysokość napisów oglądając filmy Divix (obniżam je na sam dół). Zazwyczaj Manty maja taką funkcję - ostatnio miałem Lord,a ale go zepsułem - teraz kupiłem Prince 4 i się rozczarowałem - napisy wyświetlają się na wysokości 1/3 obrazu - bardzo denerwujące - nie ma funkcji regulacji wysokości.

Kto z was może polecić model który ma taką funkcję? Obojetnie czy Manta czy innego producenta.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7271309
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 451
    Bellwood i WIWA posiadają regulowaną wysokość napisów, a także kolor czcionki.
  • REKLAMA
  • #4 7271724
    Gałeł
    Poziom 10  
    Kurcze - wkurzyli mnie tym że prawie we wszystkich modelach jest ta funkcjonalność a nagle w jednym z wyższych modeli nie ma - normalnie nie da się oglądać filmu bo napisy są w 1/3 ekarnu. Dzisiaj oddaje ten sprzęt i kupie coś innego (Emperor black 2 albo to co kolega poleca wyżej)
  • REKLAMA
  • #5 7313090
    CB-BULI CH10
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Cześć.Poczekaj na fergusona D 890 HX .Jego poprzednik ma full regulacje :kolor ,wielkość, tło pod napisami i w koncu pozycje napisów.To następca 868 który znakomicie sie sprawdził w tym temacie.Odtwarza więcej od manty i z usb odtwarza napisy co poza mantą 056 inne mają problemy.Nowy model zapowiedzino na pierwsze dni grudnia .pozdrawiam.
  • #6 7314314
    Gałeł
    Poziom 10  
    CB-BULI CH10 napisał:
    Cześć.Poczekaj na fergusona D 890 HX .Jego poprzednik ma full regulacje :kolor ,wielkość, tło pod napisami i w koncu pozycje napisów.To następca 868 który znakomicie sie sprawdził w tym temacie.Odtwarza więcej od manty i z usb odtwarza napisy co poza mantą 056 inne mają problemy.Nowy model zapowiedzino na pierwsze dni grudnia .pozdrawiam.

Witam. Kupiłem już Bellwooda 308U. Jestem zadowolony. Podłączyłem nawet dysk 500 GB ale podizelony na partycje po mniej niż 200 GB i sformatowane do FAT32. Na arzie nie zauważyłem problemów przy odczycie filmów z dysku USB.
    Jezlei chodzi o regulację napisów w tym odtwarzaczu to myślałem że będzie więcej regulacji - ustawienia tylko: dół lub góra - pośrednich wersji nie ma. W sumie i tak używam ustawienia dół ale stare Manty miały bardziej zaawansowaną regulację wysokości napisów.
    Zauważyłem też podobieństwo w Menu odtwarzacza do Manty - mógłbym przysiąc że tak samo wygląda.

Ogólnie jestem zadowolony z tego odtwarzacza.
REKLAMA