logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Neostrada z TV: brak połowy kanałów, czy antena ustawiona poprawnie?

Marcin1703 30 Lis 2009 17:28 2630 3
REKLAMA
  • #1 7328056
    Marcin1703
    Poziom 10  
    Witam mam telewizje z internetem z tp i mam taki problem. Mam dekoder podpięty do liveboxa i podłączony talerz pod to z cyfrowego Polsatu( w sklepie powiedziano mi ze taki może być). I tu się zaczynają schody ponieważ mam polowe kanałów z pakietu a drugiej polowy nie mam. Moje pytanie brzmi czy antena powinna być ustawiona jak do cyfrowego Polsatu?? bo tak mam i może dlatego nie mam wielu kanałów. proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 7328097
    matzg
    Poziom 35  
    Ocena: 358
    Marcin1703 napisał:
    ...Moje pytanie brzmi czy antena powinna być ustawiona jak do cyfrowego Polsatu??...

Tak, antena ustawiona na Hotbird.
    Jaki posiadasz konwerter , jakich kanałów brakuje Link Co znaczy " podłączony talerz pod to z cyfrowego Polsatu"?
  • REKLAMA
  • #3 7328691
    Marcin1703
    Poziom 10  
    Głównie nie mam kanałów z pakietu L , mam tylko tvp1 dwójke tvn-y. Od cyfrowego polsatu mam tylko talerz i konwerter . A jak mam ustawić poprawnie talerz?? Na jakimś konkretnym kanale czy jak?? Bo jak dzwoniłem do TP to mi powiedzieli że utawić talerz . Czy muszę też zmieniać jakieś parametry w dekoderze??
  • #4 7328935
    irek19
    Poziom 33  
    Ocena: 275
    Niech TP odblokuje, a nie smęcą pierdoły.
REKLAMA