logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Praktyki dla technika elektronika w Lublinie - gdzie szukać miejsc?

04 Gru 2009 13:39 5209 7
REKLAMA
  • #1 7343874
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 7344113
    grubas
    Poziom 40  
    Ocena: 552
    Najprostszy przykład to np. Serwis RTV, komputerowy itp..
  • REKLAMA
  • #3 7359563
    kaczorele
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    kup dziennik i podbij sam

Zdania rozpoczynamy wielką literą, a kończymy?
    Proszę to poprawić.
    Wpis moderacyjny dotyczy wszystkich piszących w temacie!
    Nie kasować wpisów moderacyjnych!
    [_P_]
  • REKLAMA
  • #4 7361414
    edberg
    Poziom 30  
    Ocena: 117
    kaczorele napisał:
    kup dziennik i podbij sam

Jasne :D a jak przyjdzie kontrola ze szkoły to powie że... .
    Czy kolega wie że poświadczenie nieprawdy i fałszerstwo sa karalne?
    A wtedy praktyka u Zenona w kotłowni (co ma kotwice na przedramieniu a w kiciu siedzi już lat 15)
    Możesz spróbować również w firmach zakładających alarmy, serwisujących urządzenia gsm, lub cb.
    W warsztatach samochodowych zajmujących się elektroniką i elektryką samochodową.
    W firmach zakładających monitoring.
  • REKLAMA
  • #5 7361646
    marekos
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    A jakie kolega posiada umiejętności lub jakich chciałby się nauczyć? Jestem z Lublina.
  • #6 7363130
    psiemek
    Poziom 21  
    Ocena: 42
    Ewentualnie u mnie. W biurze projektowym. Muszę się tylko zastanowić czy coś dla ciebie znajdę. Prześlij na przemek(_at_)navica.pl coś na kształt CV i napisz co potrafisz w dziedzinie elektroniki i programowania.
    Przemek
  • #7 7597715
    TechnicMan
    Poziom 2  
    Ja zwracam się z podobną prośbą, szukam praktyki w celu nauki i zdobycia doświadczania. Jestem studentem 3-go roku elektrotechniki na PL.. zainteresowania: mikroprocesory avr, robotyka, automatyka, elektronika.

Nie dubluj postów!
  • #8 7685692
    roborobert
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Też mam ten sam problem, nie wiem jak znaleźć praktykę na miesiąc maj w Poznaniu. Nie interesuje mnie żaden serwis komputerowy, czy zwykłe przesiadywanie za komputerem. Chciałbym znaleźć praktykę w jakimś zakładzie zajmującym się automatyką, chłodnictwem, lub który zajmuje się produkcją linii produkcyjnych i jej montażem, bądź zajmującym się energią wiatrową i słoneczną. Moja wiedza jest mała, ale właśnie po to mi praktyka żebym się czegoś nauczył. Jestem osobą bardzo ambitną. Jeśli ktoś zna jakieś takie miejsce w którym przyjmują na miesięczną praktykę, proszę o prywatną wiadomość na elektrodzie.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje miejsc na praktyki dla technika elektronika w Lublinie. W odpowiedziach zasugerowano różne opcje, takie jak serwisy RTV i komputerowe, firmy zajmujące się alarmami, serwisowaniem urządzeń GSM, warsztaty samochodowe oraz biura projektowe. Wskazano również na możliwość zdobycia doświadczenia w firmach zajmujących się automatyką, chłodnictwem oraz produkcją linii produkcyjnych. Użytkownicy podkreślają znaczenie posiadania umiejętności oraz chęci nauki w dziedzinie elektroniki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA