logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić Sony KL-50W2K z problemem z czerwonym kolorem i nieczyszczonymi filtrami?

niedzwiedzmilus 05 Gru 2009 09:39 1169 2
REKLAMA
  • #1 7347100
    niedzwiedzmilus
    Poziom 10  
    Witam, mam pytanko apropo projektora tv jak wyżej w temacie,mam okazje kupic taki tv po kosztach,ale właścicielka twierdzi że brakuje mu doświetlenia czerwonego koloru,jest go za mało,poza tym mówi iż przez 2 lata jej użytkowania niebyły czyszczone filtry,pytam czy to jakaś [poważna usterka czy też nie ,oprócz tego chce zapytac czy ten tv ma miec jakąś zabudowe dołem czy stoi tylko na stopie,jest do niego szafka ale niewiem czy to od niego jest orginalna,ogólnie to czy jest kompletny wizualniue czy też nie zamieszczam foto,i z góry dziękuje za poradyAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Zdania rozpoczynamy wielką literą, a kończymy (przecinki, pisownia, interpretacja)?
    Proszę to poprawić.
    Wpis moderacyjny dotyczy wszystkich piszących w temacie!
    Nie kasować wpisów moderacyjnych!
    [_P_]
  • REKLAMA
  • #2 9660328
    Pooms
    Poziom 2  
    TV jest kompletny. Brakuje czerwonego hmm... Przed kupnem weź ze sobą śrubokręt gwiazdkę , mały płaski, rozkręć dziada, przeczyść pryzmaty i lustra i włącz ponownie., jeżeli będzie dobrze to kup jak nadal bez koloru to olej. Praca na 15 minut .
REKLAMA