Witam, noszę się z zamiarem kupna tv 37 minimum 100 Hz z full HD np: 37LH5000 Link co o nim sadzicie czy to dobry wybór?
mam zamiar wydac do 2600zł na TV i nie moniecznie LG
Witam,
jak w temacie szukam jakiegos tv 200hz, myslalem w pierwszej kolejnosci nad lg 32sl8000 jednak wystepuja w nim artefakty przy tej czestotliwosci...
i tu moje pytanie czy istnieje jakis tv z funkcja 200hz gdzie nie ma artefaktow... szukam czegos 32'' do 2500zl max. 3000zl.
prosze o pomoc, linki z testami rowniez mile widziane...
jesli chodzi o moj sygnal to tak samo n lub cyfra a dodatkowo 1080p z xbox'a, gdzie wlasnie obraz zmienia sie czasem dosc szybko w zwiazku z czym fajnie jakby 200hz rzeczywiscie dzialalo bez artefaktow...
Witam, bylem dzisiaj w Media Markt i na wystawie przykuł moją uwagę co prawda Plazmowy tv firmy Panasonic, nie full HD lecz Link rozmawiałem ze sprzedawcą i nie do końca jestem przekonany do jego zakupu ze względu na brak Full HD i tylko lub aż 100Hz no i pobór prądu 245 Watt telewizor był podłączony do jakiegoś dema w formacie HD i jak dla mnie rewelacja - czy warto pakować sie w ten telewizor??
jaki tv polecanie samsung lub panasonic do 42 cali oporem jest kasa około 2500
z ostatniej chwili Link oraz full HDLink co sadzicie o wymienionych ekranach sadzicie ??
głównie jak już oglądam to filmy na DVD (zazwyczaj te dobre) lecz wiadomo również cos z kablówki i może jakies DIVX ogólnie na co dzień i do wszytkiego
pozdrawiam
trudno będzie raczej przy takich kwotach coś znaleźć. A jeśli chodzi o 200Hz to może w jakiejś promocji Szajsunga?? No chyba ze zejdziemy na ziemie i zostaniemy przy 100Hz wtedy jest dużo fajnych tv do wyboru.
tez do tego doszedlem ze trzeba wybrac z najplynniej dzialajacej 100hz 32'' lub 37'', ktore to moga byc? bo mam kilka propozycji i chcialbym jakiejs opini:
LG 32LH7000
Samsung LE32B653
Sony KDL-32W5500 lub seria E?
Sharp LC-32DH77E
Zgadzam się,budżet jak dla 200Hz jest dośc ograniczony i lepiej pozostac przy 100. Z modeli które wymieniłes proponowałbym LG 32LH7000 lub ewentualnie Sharpa,spokojnie zmieścisz się w cenie.
✨ Użytkownik poszukuje telewizora 37 cali z minimum 100 Hz i Full HD, rozważając model LG 37LH5000. W dyskusji poruszane są różne modele telewizorów, w tym LG 32SL8000, Samsung LE32B653, Sony KDL-32W5500, Sharp LC-32DH77E oraz Panasonic TX-P42S10E. Użytkownicy zwracają uwagę na problemy z artefaktami w telewizorach 200 Hz oraz sugerują, że lepiej skupić się na modelach 100 Hz, które oferują lepszą jakość obrazu. Wspomniano również o różnych źródłach sygnału, takich jak kablówki i konsole do gier. Wygenerowane przez model językowy.