logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć matrycę LCD z laptopa do karty graficznej?

BlueTiger 06 Lip 2004 22:37 1665 3
REKLAMA
  • #1 729738
    BlueTiger
    Poziom 11  
    Witam
    chcialbym podlaczyc matryce LCD np z laptopa, ale nie wiem jak slyszalem ze wszystkimi mozna sterowac za pomocom kary graficznej do sterowania matryc, czy to prawda???? czy mozna kazda matryce tak podlaczyc??? w praktyce chcialbym zastosowac kolorowa ale z ciekawi mnie czy monochromatyczne tez tak sie da

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 729866
    apollo40
    Poziom 11  
    dołaczam sie do pytania. musze podlonczyc kompa w samochodzie a zabardzo nie wiem jak rozwiazac kwestie obrazu :) jesli sa jakies propozycja jak podlonczyc ta matryce do PC to prosze pisac :D
  • REKLAMA
  • #3 729894
    Jarema
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 32
    Istnieje funkcja "Szukaj" !!!

A tak na marginesie, nie kazdą matrycę można sterować wprost z karty graficznej.
  • #4 729904
    apollo40
    Poziom 11  
    Spoko przegladalem juz forum i jedynie znalazlem posty w ktorych pisze zeby szukac na forum :D jedynie co udalo mi sie znalezc to ten adres http://www.geocities.com/p9019/lcdpanel ale nie bardzo sie w tym lapie i dlatego prosze o wyjesnieni problemu ktory mnie nurtuje albo przynajmniej jakies posrednie rozwiazanie :)
REKLAMA