Witam Wszystkich Forumowiczów
Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość
Mój problem polega na tym że: Wymieniałem rozrusznik w swoim Golfie Mk2 1,3 89r.
Przed wymianą samochód jeździł normalnie zapalany był na rozrusznik chodź czasami tak jak by się wieszał w pozycji rozruchu (gdy wyłączyłem z pozycji startu na stacyjce kluczykiem to on jeszcze chwile kręcił i potem się wyłączył...)to trwało jakiś czas i rozrusznik padł...Samochód musiał ze mną pracowac więc uruchamiany był za pomocą pchania osób trzecich
a także linki holowniczej i jeździł, hulał jak marzenie. Po wymianie rozrusznika iskra zgubiła się
. Prąd na cewkę dochodzi małymi kabelkami tylko już z cewki brak wysokiego napięcia na aparat zapłonowy
jestem zdesperowany nie wiem co robić Pomóżcie mi
Gdybym na forum nie był dostępny to piszczie błagam na gg 10748155. Pozdrawiam. Freddy.
Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość
Mój problem polega na tym że: Wymieniałem rozrusznik w swoim Golfie Mk2 1,3 89r.
Przed wymianą samochód jeździł normalnie zapalany był na rozrusznik chodź czasami tak jak by się wieszał w pozycji rozruchu (gdy wyłączyłem z pozycji startu na stacyjce kluczykiem to on jeszcze chwile kręcił i potem się wyłączył...)to trwało jakiś czas i rozrusznik padł...Samochód musiał ze mną pracowac więc uruchamiany był za pomocą pchania osób trzecich