Witam wszystkich i z góry dziekuję za pomoc!
Posiadam obecnie: 4 x jbl jrx 115 i 1x jbl mrx 528s , 1 x końcowka ads lx 1400, do tego mixer denon bodaj x300
(bardzo proszę nie pisać informacji w stylu jbl syf, sprzedaj to itp. ponieważ nie jest to obecnie możliwe i zależne ode mnie).
Muszę dokupić do tego zestawu jeszcze jakąś końcówke i połączyć w całość.
Ponadto chciałbym w miare w normalnych cenach usprawnić caly ten zestaw żeby to jakoś zagrało (napewno bedę wymieniał drivery na selenium dti220).
-prosze o radę jaką dobrać drugą końcówke,
- czy tego ads podpiąć do jrx-ów, czy lepiej do basu.
- co jeszcze by mi się przydało do tego zestawu aby go usprawnić (proszę o rzetelne info)
przeglądając forum przeczytałem o wymianie w tych 115 drivera na selenium czy wystarczy wymiana samych driverów???
Jestem raczej amotorem w tych sprawach!
Ten zestaw ma być stałą instalcją.
pozdrawiam i dzięki za rady!
Posiadam obecnie: 4 x jbl jrx 115 i 1x jbl mrx 528s , 1 x końcowka ads lx 1400, do tego mixer denon bodaj x300
(bardzo proszę nie pisać informacji w stylu jbl syf, sprzedaj to itp. ponieważ nie jest to obecnie możliwe i zależne ode mnie).
Muszę dokupić do tego zestawu jeszcze jakąś końcówke i połączyć w całość.
Ponadto chciałbym w miare w normalnych cenach usprawnić caly ten zestaw żeby to jakoś zagrało (napewno bedę wymieniał drivery na selenium dti220).
-prosze o radę jaką dobrać drugą końcówke,
- czy tego ads podpiąć do jrx-ów, czy lepiej do basu.
- co jeszcze by mi się przydało do tego zestawu aby go usprawnić (proszę o rzetelne info)
przeglądając forum przeczytałem o wymianie w tych 115 drivera na selenium czy wystarczy wymiana samych driverów???
Jestem raczej amotorem w tych sprawach!
Ten zestaw ma być stałą instalcją.
pozdrawiam i dzięki za rady!