Witam
Piszę, by może ktoś podpowiedział gdzie, od kogo, za ile i na kiedy...
Mam Boscha GWS 20-230 i potrzebuję do niego rękojeść z włącznikiem - w starym bowiem wypaliły się styki. Co do rączki to po prostu jej nie mam, gdzieś zginęła
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
chodzi mi o nr.24 i 804 ze schematu
Wie może ktoś gdzie mogę takie cudo kupić? dostać? znaleźć?
co do samego włącznika - to jeszcze na allegro bym znalazł - ale rączkę?
Musiałbym zamówić jakiś szit na allegro z jarany i tylko ją wykręcić - nie za bardzo mi się to uśmiecha ( bo po co mi z jarany szit? ). Z kolei kupno nowej, albo używanej w dobrym stanie niesie za sobą duże koszty (firma się ceni)
Czekam na jakieś podpowiedzi, co by można było zrobić z tym fantem. Może ktoś z Was posiada jakieś części do tego modelu?
od GWS 18-180 też pasuje tył
pozdrawiam
Piszę, by może ktoś podpowiedział gdzie, od kogo, za ile i na kiedy...
Mam Boscha GWS 20-230 i potrzebuję do niego rękojeść z włącznikiem - w starym bowiem wypaliły się styki. Co do rączki to po prostu jej nie mam, gdzieś zginęła
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
chodzi mi o nr.24 i 804 ze schematu
Wie może ktoś gdzie mogę takie cudo kupić? dostać? znaleźć?
co do samego włącznika - to jeszcze na allegro bym znalazł - ale rączkę?
Musiałbym zamówić jakiś szit na allegro z jarany i tylko ją wykręcić - nie za bardzo mi się to uśmiecha ( bo po co mi z jarany szit? ). Z kolei kupno nowej, albo używanej w dobrym stanie niesie za sobą duże koszty (firma się ceni)
Czekam na jakieś podpowiedzi, co by można było zrobić z tym fantem. Może ktoś z Was posiada jakieś części do tego modelu?
od GWS 18-180 też pasuje tył
pozdrawiam