logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka LG WD10150 NUP - nie grzeje wody, blokada drzwi i dziwne dźwięki

atena0044 30 Sty 2010 12:21 3907 2
REKLAMA
  • #1 7615176
    atena0044
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    witam! mam problemy z pralką LGwd10150nup, ostatnio zauważyłam ze podaczas prania w różnych temperaturach szkło w drzwiczkach jest cały czas zimne a pranie nie jest doprane podejrzewam ze nie działa grzałka ale nie wiem tego na pewno ponieważ się nie znam . następnie po wypraniu pralka nie chciała się otworzyć tak jakby się zablokowała i po zakończeniu wirowania przed samym końcem cyklu prania usłyszałam dzwięk jakby coś przeskakiwało takie troche trzeszczenie nie wiem jak mam to opisać . pralkę mam ponad trzy lata i na początku też miałam z nią problemy tyle tylko że była ona na gwarancji i przyjechał serwis i mi wymienił programator , teraz gwarancja wyszła a ja jestem bezradna nie wiem co mam zrobić . proszę pomóżcie
  • REKLAMA
  • #2 7616890
    czarnyopelek
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Witam,grzałka pewnie spalona ,tylko wymiana,a co do tego "trzeszczenia"to może coś jest w pompce ,może coś tam wpadło?niech Pani do niej zajrzy,pozdrawiam
  • #3 7622546
    1978
    Poziom 2  
    Witam
    Odp.1 Prosze wymienic grzalke bo to standart nie grzanai wody,tylko przed wymiana prosze sie upeweic ze to grzalka a nie panel sterujacy(tez czasem pada).Odp.2 prosze okreslic blizej w jakich okolicznosciach wydobywa sie ten dziwny dzwiek,tzn,wirowanie,pompowanie,nabieranie wody itp.
REKLAMA