Interesuje mnie LCD 15" TFT, rozdzielczość 1024 x 768, do tego czytnik kart pamięci z przeglądarką plików jpg i odtwarzaczem divX, sterowanie z małego pilota (przyciski: następny plik, poprzedni plik, zoom+/-, wejście/wyjście z katalogu/podglądu pliku, play/stop dla divx)
Czy istnieje możliwość podłączenia tego wyświetlacza bezprzewodowo do internetu - (myślałem o czymś w stylu wbudowany modem USB jakiejś sieci kom) bez przeglądarki www, wyświetlacz łączyłby się z tylko z konkretnym serwerem i ściągał aktualizację w postaci nowych jpgów.
Proszę o podanie przybliżonego kosztu takiego wyświetlacza.
Ewentualnie poproszę o namiary do jakiejś firmy która mogła by zbudować taki wyświetlacz na zamówienie.
Oczywiście będzie to produkcja hurtowa.
Czy istnieje możliwość podłączenia tego wyświetlacza bezprzewodowo do internetu - (myślałem o czymś w stylu wbudowany modem USB jakiejś sieci kom) bez przeglądarki www, wyświetlacz łączyłby się z tylko z konkretnym serwerem i ściągał aktualizację w postaci nowych jpgów.
Proszę o podanie przybliżonego kosztu takiego wyświetlacza.
Ewentualnie poproszę o namiary do jakiejś firmy która mogła by zbudować taki wyświetlacz na zamówienie.
Oczywiście będzie to produkcja hurtowa.