:neo_dc - skoro wątek łamie zasady i zostały one wypunktowane, to chyba nawet lepiej, że nie ma tam dyskusji. I to twoim obowiązkiem jest przestrzegać wymogów forum, a moderatora tego pilnować. Uwierz mi, że i tak mamy sporo roboty, a pisanie PW czy próśb do użytkowników nie ma sensu. Jest to gremialnie ignorowane. Wiem, bo sam to praktykowałem. 90% moich próśb o poprawę tego, czy owego było olewanych. Więc robiłem podwójną robotę. W tej chwili na przykład popularne jest stwierdzenie piszących:
Quote: jak napisałem w złym dziale, to proszę przenieść
lub podobnie. A to chyba sam użytkownik powinien zadbać o to, by pisać gdzie trzeba. Ale woli z premedytacją zwalić robotę na modów.
:Taenia_Saginata - niemal z automatu lecą wszelkie wątki z cyklu, mam do zrobienia zadanie, napisania pracę, zrobienia rysunek, projekt, itd, gdzie nie nie widać za grosz wkładu własnego autora w rozwiązanie swojego problemu. Rejestruje się taki i wymaga wręcz, by podesłać mu materiały, bo obudził się z ręką w nocniku. A co robił przez całe pół roku? Zresztą wysyp tego typu wątków występuje regularnie dwa razy w roku. I często po prostu nie ma sensu pomagać leniom.
:robertwojciak - po prostu BRAWO! Zamiast się ustosunkować do wypowiedzi, to dopieprzyłeś się do literówki. Jeszcze raz BRAWO! Aleś mi dowalił. Jak inteligentnie! Zresztą, jak sobie wpiszesz tak napisany wyraz i klikniesz tą funkcję, której to nigdy nie używasz, to zobaczysz, że jest on uważany za poprawny.