logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 7 - 64 bit & internet explorer 8 Przegląd.nie dz

tomasov 11 Lut 2010 12:46 5948 4
REKLAMA
  • #1 7677668
    tomasov
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Witam!Posiadam windows 7 ,64 bit Od jakiegoś czasu korzystam z FireFoxa ponieważ moja przeglądarka IE przestała działać "Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web"!Sądziłem że rozwiąże problem instalując nowy IE lecz jaką wersję bym teraz nie pobrał i próbując ją zainstalować pokazuję mi się informacja że nie jest odpowiedni z moim systemem!W czym rzecz?Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 7680906
    pszemeq
    Poziom 18  
    Ocena: 20
    cześć
    nie zmieniałeś moze czegos w zakładce związanej z połączeniami (narzędzia/opcje internetowe/połączenia/ustawienia sieci lan)? Bo ten komuikat sprawia wrażenia, że IE jest kierowany gdzieś w maliny.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 7697111
    tomasov
    Poziom 12  
    pszemeq napisał:
    cześć
    nie zmieniałeś moze czegos w zakładce związanej z połączeniami (narzędzia/opcje internetowe/połączenia/ustawienia sieci lan)? Bo ten komuikat sprawia wrażenia, że IE jest kierowany gdzieś w maliny.
    Pozdrawiam

Rzecz w tym że nie grzebałem w ustawieniach!IE przestał działać z dnia na dzień!Na jakie ustawienia zwłaszcza zwrócić uwagę?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 7698112
    pszemeq
    Poziom 18  
    Ocena: 20
    Wejdź do menu w to miejsce, w które podałem Ci w poprzednim poście. Tam powinno być pusto czyli powinno być bezpośrednie połączenie z internetem lub wykryj automatycznie.
    Słuchaj a być może zainstalowałeś jakiegoś firewall'a i odciął przeglądarkę ? Dokonywałeś jakiś zmian w konfiguracji przed tą sytuacja ?
  • #5 7699469
    tomasov
    Poziom 12  
    Rzeczywiście trzeba było ustawić na "automatyczne" dziwne bo ja tego nie poprzestawiałem wiec chyba jakoś samoczynnie :) Dzięki kolego za pomoc
    Punkty poleciały na Twoje konto!Pozdrawiam

Temat zakończony
REKLAMA