Witam,
możecie napisać jak wam się sprawuje Yamaha RX-V620, czy warta jest kupna ?
Pozdrawiam.
możecie napisać jak wam się sprawuje Yamaha RX-V620, czy warta jest kupna ?
Pozdrawiam.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamDani66 napisał:Wzmacniacze stereo Yamahy są bardzo dobre więc powyższa niepochlebna opinia wzięła się ze zbyt małego osłuchania się ze sprzętem tej firmy.
Polecam posłuchać Yamahę AX-900 lub model niżej, czyli AX-700. Oprócz tych modeli jest jeszcze wiele innych bardzo dobrze brzmiących wzmacniaczy.
I Yamaha o którą kolega pyta to amplituner kina domowego, a wiadomą rzeczą jest, że amplituner (nawet stereo, bo o KD nie wspomnę) nigdy nie zagra tak jak wzmacniacz stereo.
ten30 napisał:już dużo wiem i wiem też co wybrać, zależy mi na "kompromisie" jak to nazwał chyba Pablo ale znalazłem jeszcze cos takiego YAMAHA DSP-AX761? to ma chodzić na Kodach 706f lub 702f muzyka od rocka po jazz i film to wiadomo
dzięi jeszcze raz
ten30 napisał:dokłądnie od tego gostka ale ni echce wysłać, nie ma kartonu
to nie, kolejny raz to wystawia, ciekaw jestem jak to gra w stereo?
ten30 napisał:też go odpuszczam, możesz mi doradzić co wybrać ja już jestem głupi!;( YAMAHA AV RX-V640 RDS YAMAHA AV RX-V730 RDS czy YAMAHA AV RX-V1000
przemo-lukas napisał:Na RX-V620 (i jemu podobnych) i kodach ani jazzu ani rocka nie posłucha.
Panowie. Jaką kwotą dysponujecie? Czy obaj macie podobne preferencje co do muzyki? W jak dużych pomieszczeniach ma to grać?
godiii napisał:Chodziło mi, że amplitunery Yamahy do kina nie brzmią bardzo dobrze w muzyce stereo.