logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Car 300 - jak naprawić gubienie zaprogramowanych stacji?

Wujcio 17 Lut 2010 12:09 2044 2
REKLAMA
  • #1 7707522
    Wujcio
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam szanownych kolegów i koleżanki, chciałbym opisać problem z moim radiem blaupunkt car 300. Jaki zauważyłem wczoraj : najpierw po naciśnięciu przycisku pod którym zaprogramowana była stacja Rmf… zauważyłem że jest jakaś inna pomyślałem że ktoś to przestroił ale zaprogramowałem po swojemu później okazało się że wszystkie kanały są przestrojone postanowiłem wrócić do Rmf… ale też już go nie było, i właśnie tak się dzieje ja coś koduje i jest to przez jakiś czas i samo się przestraja na jakieś dziwne stacje a dodam jeszcze że na jednym kanale w ogóle nic nie znajduje tylko wyświetla się Search. Czy ktoś miał podobne problemy i czy można to jakoś rozwiązać , chciałbym zachować to radio bo doskonale wręcz cudownie odbiera stacje radiowe jeszcze nie spotkałem tak dobrze odbierającego radia, a ja płyt ani kaset nie słucham. Uprzejmie proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 7708193
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    Oczywiście na odległość zdiagnozować ani naprawić tego się nie da , ale typuję uszkodzenie mikroprocesora. Wymiana jego jest możliwa ale raczej nieopłacalna. :idea:
  • #3 8236842
    Wujcio
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Problem sam się rozwiązał, jak ustały mrozy radio zaczęło działać prawidłowo. Temat można zamknąć
REKLAMA