logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dell GX260: Jak zresetować hasło BIOS, by obsłużyć napędy optyczne?

max-energy 27 Lut 2010 17:59 2038 7
REKLAMA
  • #1 7759305
    max-energy
    Poziom 22  
    Ocena: 165
    Witam,
    niedawno nabyłem PC. po odpaleniu go twierdziłem że nie ma on możliwości obsługi napędów optycznych.
    Próbując zmienić ustawienia w biosie, zostałem poproszony o hasło, którego z resztą nie znam:( Czy istnieje jakakolwiek możliwość obejścia tego zabezpieczenia??
    P.S. proszę o jak najprostsze wytłumaczenie. W tych sprawach to nie jestem najmocniejszy.
  • REKLAMA
  • #2 7759339
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1098
    Z przyczyn nie tylko regulaminowych jedyna sugestia brzmi: wizyta w serwisie DELL-a (lub szukanie na własną ręką rozwiązania).
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • REKLAMA
  • #3 7759360
    max-energy
    Poziom 22  
    Regulaminowych??
    Komputer został nabyty zgodnie z prawem.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 7759459
    max-energy
    Poziom 22  
    A jeżeli udokumentuje że komputer jest moją własnością, (paragon, gwarancja, aukcja na Alle) i ewentualna pomoc będzie skierowana na PW?
    Zależy mi bardzo na rozwiązaniu tego problemu.
  • #6 7759512
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 7759544
    max-energy
    Poziom 22  
    Ile biorą za taką operację. Wie może ktoś gdzie znajduje się najbliższy serwis DELLa? Tzn wielkopolska, Leszno

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik nabył komputer Dell GX260, ale napotkał problem z dostępem do ustawień BIOS, ponieważ nie zna hasła. W odpowiedziach zasugerowano wizytę w serwisie Dell, zwłaszcza jeśli użytkownik posiada dokumenty potwierdzające własność. Podano również link do forum, gdzie można znaleźć dodatkowe informacje. Użytkownik pyta o koszty usługi oraz lokalizację najbliższego serwisu w Wielkopolsce.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA