Cześć.
Nie wiem o co chodzi mojemu kompowi odkad zaczał przy samym właczeniu witac mnie jakims hasłem dostepu, którego nie da sie wpisać z klawiatury i który nie pozwala ani na właczenie biosa, awaryjne ani na instalacje nowego systemu.
Windows w ogóle sie nie otwiera.
Pojawia sie komunikat:
potem wyskakuje polecenie wpisania jakiegos hasła.
Zasilacz odłaczałem, baterie wyciagałem i nic.
Wyjechałem na pare dni.
Odłaczyłem całe zasilanie ale tata z siostrą podłaczali sobie neta i zasilanie znowu sie właczyło, także w kompie. Ten uruchomił sie na chwilę, a potem podejrzewam, że bez zadnych skrupułów został wyłączony z zasilania, bo w takim stanie go zastałem.
Zastanawiałem się czy to może jakie spięcie?
Potrafi to ktos ogarnąc?
Nie wiem o co chodzi mojemu kompowi odkad zaczał przy samym właczeniu witac mnie jakims hasłem dostepu, którego nie da sie wpisać z klawiatury i który nie pozwala ani na właczenie biosa, awaryjne ani na instalacje nowego systemu.
Windows w ogóle sie nie otwiera.
Pojawia sie komunikat:
Cytat:Alert! PREVIOUS ATTEMPTS AT BOOTING THIS SYSTEM HAVE FAILED AT CHECKPOINT [PWrd] ... itd. gadaj z działem technicznym della.
potem wyskakuje polecenie wpisania jakiegos hasła.
Cytat:TYPE THE PASSWORD AND...
-- press <ENTER> to leave password security enabled
-- press <CTRL> <ENTER> to disable password securitis
Enter password:
Moderowany przez gsm_virus:Proszę nie mówić że nie zapoznałeś się z obowiązującym ogłoszeniem => https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic528987.html
Temat zamykam!
Zasilacz odłaczałem, baterie wyciagałem i nic.
Wyjechałem na pare dni.
Odłaczyłem całe zasilanie ale tata z siostrą podłaczali sobie neta i zasilanie znowu sie właczyło, także w kompie. Ten uruchomił sie na chwilę, a potem podejrzewam, że bez zadnych skrupułów został wyłączony z zasilania, bo w takim stanie go zastałem.
Zastanawiałem się czy to może jakie spięcie?
Potrafi to ktos ogarnąc?