Post edit.
Witam.
Chciałbym kupić sobie kino domowe, do kwoty ok 1100 złotych.
Raczej 5.1 gdyż trudno dostac teraz kino w systemie 2+1.
Mam na oku następujące modele:
Sony DAV-DZ680
Panasonic SC-PT475EK
LG HT904TA
Tylne głośniki mogą być małe, gdyż nie mam miejsca w pokoju na 4 kolumny.
Na upartego mógłbym je gdzieś wstawić do kąta.
Co do kolumn drewnianaych, to przy niskich głośnościach to dźwięk jest taki sobie.
Miałem też wieżę Philipsa taką starą i miała drewniane 2 kolumny no i grało to kipesko, praktycznie bass trzeba było zjechac do zera i ustawienia na persolnal, pzy ustwieniach rock, techno to tylko dudniło a nie grało.
Jeśi chodzi o bass to zdecdowanie bardziej wolę słuchać zestawu komputerowego Logitech X-210, plastikowe 2 głośniczki + subwoofer, wszystko ok, tylko trochę może środka brakuje, a przede wszystkim trochę to cicho gra, tzn. bass jest mocny i przy większych głośnościach nie jest przyjnemnie tego słuchać, za dużo bassu, za słabo słychać satelitki.
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam.
Chciałbym kupić sobie kino domowe, do kwoty ok 1100 złotych.
Raczej 5.1 gdyż trudno dostac teraz kino w systemie 2+1.
Mam na oku następujące modele:
Sony DAV-DZ680
Panasonic SC-PT475EK
LG HT904TA
Tylne głośniki mogą być małe, gdyż nie mam miejsca w pokoju na 4 kolumny.
Na upartego mógłbym je gdzieś wstawić do kąta.
Co do kolumn drewnianaych, to przy niskich głośnościach to dźwięk jest taki sobie.
Miałem też wieżę Philipsa taką starą i miała drewniane 2 kolumny no i grało to kipesko, praktycznie bass trzeba było zjechac do zera i ustawienia na persolnal, pzy ustwieniach rock, techno to tylko dudniło a nie grało.
Jeśi chodzi o bass to zdecdowanie bardziej wolę słuchać zestawu komputerowego Logitech X-210, plastikowe 2 głośniczki + subwoofer, wszystko ok, tylko trochę może środka brakuje, a przede wszystkim trochę to cicho gra, tzn. bass jest mocny i przy większych głośnościach nie jest przyjnemnie tego słuchać, za dużo bassu, za słabo słychać satelitki.
Z góry dziękuję za pomoc.