Mam uszkodzony licznik z motocykla jak w tytule.
Po podłączeniu na stole nic nie działa, oprócz niektórych kontrolek (luz, olej, ciecz chłodząca, kierunki, długie)
Zegary nie robią testów, na wyświetlaczach nic się nie wyświetla.
Rozebrałem to i zobaczyłem, że jeden układ ma powyrywane niektóre nóżki (odlutowałem lecz są one wyrwane i nie da się nic do nich przylutować).
Na kości są napisy 945B 1Z0, nic mi to nie mówi.
Drugi układ (napisy na nim L46R 202W), podejrzewam, że jest to układ 93L46.
Zczytałem ten układ, jest w nim chyba zapisany przebieg, załączam wsad.
Załączam zdjęcie tego licznika. (po lewej w czerwonym kółku z przylutowanym pająkiem jest układ na którym jest napis L46R 202W, a po środku w czerwonym kółku 945B 1Z0).
Mam prośbę, czy ktoś orientuje się za co odpowiedzialny jest układ po środku?
Również jeśli ktoś może przeliczyć mi jaki jest przebieg na tym liczniku o ile wsad, który wrzuciłem go zawiera. Mi wychodzi coś 29 tys. km, ale mogę się mylić, także proszę się nie sugerować, mam do czynienia pierwszy raz z licznikiem z motocykla.
Po podłączeniu na stole nic nie działa, oprócz niektórych kontrolek (luz, olej, ciecz chłodząca, kierunki, długie)
Zegary nie robią testów, na wyświetlaczach nic się nie wyświetla.
Rozebrałem to i zobaczyłem, że jeden układ ma powyrywane niektóre nóżki (odlutowałem lecz są one wyrwane i nie da się nic do nich przylutować).
Na kości są napisy 945B 1Z0, nic mi to nie mówi.
Drugi układ (napisy na nim L46R 202W), podejrzewam, że jest to układ 93L46.
Zczytałem ten układ, jest w nim chyba zapisany przebieg, załączam wsad.
Załączam zdjęcie tego licznika. (po lewej w czerwonym kółku z przylutowanym pająkiem jest układ na którym jest napis L46R 202W, a po środku w czerwonym kółku 945B 1Z0).
Mam prośbę, czy ktoś orientuje się za co odpowiedzialny jest układ po środku?
Również jeśli ktoś może przeliczyć mi jaki jest przebieg na tym liczniku o ile wsad, który wrzuciłem go zawiera. Mi wychodzi coś 29 tys. km, ale mogę się mylić, także proszę się nie sugerować, mam do czynienia pierwszy raz z licznikiem z motocykla.