logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki dekoder zastąpi Thomson TS4P do odbioru Cyfry+ za granicą?

morelexx 11 Mar 2010 20:03 1801 4
REKLAMA
  • #1 7815949
    morelexx
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    czy zwykly dekoder dostepny w sklepie z tv sat bedzie mi odbierac cyfre kiedy wcisne w niego swoja karte?
    czy potrzebny jest jakis specyficzny dekoder do odbioru cyfry plus?
    problem polega na tym ze mieszkam za granica wiec z serwisem wyspecjalizowanym mam tu problem.
    jedynym najrozsadniejszym wyjsciem jest dla mnie wymiana dekodera na zwykly dostepny w sklepach ale czy mi to zadziala?

Proszę poprawić pisownię. Regulamin p.15. [TS]
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7817941
    b.zos
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Praktycznie każdy z CZYTNIKIEM NA MODUŁ CAM (CI) oraz z czytnikiem CR działającym z system SECA
  • REKLAMA
  • #3 7821212
    morelexx
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    b.zos napisał:
    Praktycznie każdy z CZYTNIKIEM NA MODUŁ CAM (CI) oraz z czytnikem CR działajacym z system SECA

a moze cos konkretniej: marka,model? jestem pelnym laikiem;-)

Proszę poprawić pisownię stosując się do zasad panujących w dziale p.7 w razie braku polskich znaków proszę skorzystać z znaków znajdujących się w symbolach inżynierskich w poście powyżej także .
    Brak reakcji ze strony Kolegi będzie skutkowało OSTRZEŻENIEM! - [TS]
  • REKLAMA
  • #4 7822031
    dzac4
    Poziom 36  
    Ocena: 229
    Ferguson FX 7600 2CR, FK 6900, FK 7900 UCI, Globo-Opticum.
    To kilka modeli dekoderów SD.
  • #5 7822061
    b.zos
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    A w jakim kraju obecnie mieszkasz???
    Proszę o wyrozumiałość moderatora ,kolega postuje z zagranicy pewnie na angliku :D

Moderowany przez GKVIDEO:

Tak jak w wpisach u Kolegi wyżej od tego na forum dodane są polskie czcionki w symbolach inżynierskich i nie ma tłumaczenia , że się ma taką czy inną klawiaturę u Kolegi jest to samo po prostu niechlujstwo w pisaniu i nie ma tłumaczenia ( poprawiłem)

REKLAMA