logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Silnik ROBIN SUBARU EY 08D - schemat i regulacja falujących obrotów

jacekatlas 20 Mar 2010 08:56 4853 2
REKLAMA
  • #1 7855146
    jacekatlas
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam, poszukuje schematu silnika i coś o regulacji silnika ROBIN SUBARU model EY 08D. Jest to silnik nowy, napędza specjalistyczny sprzęt ratowniczy. Na wolnych obrotach jest idealnie po dodaniu obrotów, regulator cały czas dokłada i ujmuje obrotów, nawet jeśli silnik jest bez obciążenia. Silnik pracował może 30 min w swoim życiu. Na gwarancje nie ma co liczyć bo jet to sprzęt przywieziony z zagranicy. Z góry dziękuję za pomoc I jakiekolwiek informacje o tym silniku.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7855177
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 7858564
    jacekatlas
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam bardzo dziękuję za odpowiedz. Jak zwykle mogę na Pana liczyć co do świecy nowa ale sprawdziłem dla pewności za czyszczenie gaźnika jeszcze się nie brałem bo jak pisałem jest to nowy silnik. Ale z ciekawości rozbiorę i sprawdzę a czy mogę liczyć na kompletną dokumentację tego silnika na priw. Bo mam kilka takich sprzętów a nie wiadomo co jeszcze może mnie zaskoczyć w tym silniku. Z góry dzięki jak coś ustalę to oczywiście dam znać. Pozdrawiam
REKLAMA