logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konwersja pliku SWF z Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe do AVI – jakie kodeki?

wlodi20 24 Kwi 2010 10:55 20420 6
REKLAMA
  • #1 7997705
    wlodi20
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    witam pisze odnośnie dekodowania formatu SWF na AVI jakich dobrych kodeków u żyć . Ponieważ posiadam taki program Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe
    który za pomocą tego programu może swój projekt np prezentacji zapisać SWF a później chciałem przerobić na AVI aby móc otworzyć na stacjonarnym dvd . i chciałem prze konwertować programem super 2008 + kodeki klite mega i zawsze wywala mi błąd ze nie może konwertować i próbowałem także jakimś innym programem który tez nie mógł przerobić na AVI
  • REKLAMA
  • #2 7997733
    Joker.
    Poziom 31  
    Ocena: 130
    Spróbuj innymi programami znajdź je w google pod hasłem "swf to avi" i "swf to avi converter"
  • REKLAMA
  • #3 7997737
    Adrian_1591
    Poziom 28  
    Ocena: 55
    Spróbuj Any Video Converter w wersji Pro. Ma tam większość formatów,między innymi te o których wspomniałeś.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 7997781
    @rtemid@
    Poziom 15  
    Ciężko będzie konwertować grafikę wektorową do formatu filmu. SWF jest projektem f-my ADOBE - najlepiej byłoby użyć ich programów mam na myśli np AfterEfect albo Premiere, który będzie potrafił poprawnie otworzyć twoją animację a następnie przekonwertować chociaż gwarancji nie daje. Zawsze można skanować pulpit ale to nie jest ładne rozwiązanie.
  • REKLAMA
  • #5 7999922
    propiro
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Program to nie problem, tylko kompresja.
    Polecam zainstalować koder-dekoder xvida (stary nick's build), i użyć jednego passa z ~800 bitrate.
    Ewentualnie, jeśli to wektorowa animacja, skusić się na kompresję h.264.

Co do programu, to tak jak koledzy radzili - swf 2 avi converter w googlach - masa softu jest, potrzebujesz jedynie takiego który pozwala na wybór kompresora.

Nie jestem pewien, ale kombajn o nazwie SUPER (tak, nazywa się SUPER) pozwala na dekodowanie liniowych SWF do avi.
  • #6 8007727
    wlodi20
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    niestety próbowałem rożnymi programami i Google siedziałem około 8h na ten temat nic tam nie pomogło . Myślę ze ten program ma jakiś specyficzny zapisz ponieważ bez zainstalowanego programu nie chce nawet odtworzyć przeglądarce

Dodano po 2 [minuty]:

a chomiku zamieściłem ten program aby moglibyście zobaczyć na swoim sprzęcie Konwersja pliku SWF z Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe do AVI – jakie kodeki? ten program
  • #7 8038119
    Doktorsky
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Tu masz demo:
    Link

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje sposobów na konwersję plików SWF na AVI, aby móc je odtwarzać na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Wskazano kilka programów do konwersji, takich jak Any Video Converter Pro oraz SUPER, które mogą obsługiwać różne formaty. Zauważono, że konwersja grafiki wektorowej (format SWF) do formatu wideo może być problematyczna, a najlepszym rozwiązaniem mogą być programy Adobe, takie jak After Effects lub Premiere. Użytkownik napotkał trudności z konwersją, co może być spowodowane specyfiką zapisu plików w używanym programie Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA