Witam!
Jezeli umieściłem źle temat to przepraszam.
Sprzedaje telefony i czesto gdy wystawiam telefon w lokaln ogłoszenia dostaje propozycje od gościa z zagranicy typu:
jestem zainteresowany kupnem tej pozycji do przyjaciela w Nigerii jako
XXXXX XXXX ...
Tak ze względu na pilną potrzebę i będą oferuje 250EURO dotyczące tego
przedmiotu plus koszt wysyłki za pośrednictwem poczcie na mój adres
Partner w Nigerii ok ..
250euro chce mi dać za telefon ktory w Polsce sprzedam max za 400zł.
Gdy podam numer mojego konta bankowego dostaje maila z jakiegoś tam banku RBC BANK ONLINE TRANSFER OF FUND, na adres którego należy wysłac potwierdzenie wysłania telefonu. Oni sprawdzają wszystko i jezeli bedzie ok to natychmiast aktywują piniądze i wysyłają je na moje konto.
Czy ktoś sie spotkał z czymś podobnym?? Czy to nie jest wielka ściema? Juz nie pierwszy raz otrzymałem taką propozycje.
Dziękuje z góry za odpowiedz, pozdrawiam!
Jezeli umieściłem źle temat to przepraszam.
Sprzedaje telefony i czesto gdy wystawiam telefon w lokaln ogłoszenia dostaje propozycje od gościa z zagranicy typu:
jestem zainteresowany kupnem tej pozycji do przyjaciela w Nigerii jako
XXXXX XXXX ...
Tak ze względu na pilną potrzebę i będą oferuje 250EURO dotyczące tego
przedmiotu plus koszt wysyłki za pośrednictwem poczcie na mój adres
Partner w Nigerii ok ..
250euro chce mi dać za telefon ktory w Polsce sprzedam max za 400zł.
Gdy podam numer mojego konta bankowego dostaje maila z jakiegoś tam banku RBC BANK ONLINE TRANSFER OF FUND, na adres którego należy wysłac potwierdzenie wysłania telefonu. Oni sprawdzają wszystko i jezeli bedzie ok to natychmiast aktywują piniądze i wysyłają je na moje konto.
Czy ktoś sie spotkał z czymś podobnym?? Czy to nie jest wielka ściema? Juz nie pierwszy raz otrzymałem taką propozycje.
Dziękuje z góry za odpowiedz, pozdrawiam!