Witam przybyszu!
Pewnie sobie pomyśli.. Jeny... kolejny taki temat - tylko zaśmieca forum.
Nie martw się... Przeczytałem dużo for i mam już upatrzone typy.. Proszę tylko abyś pomógł mi dokonać właściwego wyboru
.
Otóż... Kupuję pierwszy raz laptopa. W tej dziedzinie jestem laikiem. Od kilku lat używam komputerów stacjonarnych - teraz chcę to zmienić ;D
Komputer przeznaczony będzie do rozrywki. Internet, muzyka, czasami gry, przerabianie zdjęć/grafika (oczywiście nieprofesjonalna - lubię się czasem pobawić
) , oglądanie filmów, ściąganie plików etc.
Dobrze, byłoby gdyby długo trzymał bez ładowania
Cena.. do 2500 zł
Oto moje propozycję, który wybrać? (Jeżeli masz inny typ, to napisz):
* Lenovo IdeaPad Y550
* Samsung R580
* ASUS K52JR
* ACER AS5738DG (zainteresował mnie, gdyż posiada technologie 3D)
* Dell Studio 1555
Tym razem chciałbym dokonać dobrego wyboru, gdyż mój tymczasowy komputer okazał się wielką klapą.
Proszę o pomoc
Pewnie sobie pomyśli.. Jeny... kolejny taki temat - tylko zaśmieca forum.
Nie martw się... Przeczytałem dużo for i mam już upatrzone typy.. Proszę tylko abyś pomógł mi dokonać właściwego wyboru
Otóż... Kupuję pierwszy raz laptopa. W tej dziedzinie jestem laikiem. Od kilku lat używam komputerów stacjonarnych - teraz chcę to zmienić ;D
Komputer przeznaczony będzie do rozrywki. Internet, muzyka, czasami gry, przerabianie zdjęć/grafika (oczywiście nieprofesjonalna - lubię się czasem pobawić
Dobrze, byłoby gdyby długo trzymał bez ładowania
Cena.. do 2500 zł
Oto moje propozycję, który wybrać? (Jeżeli masz inny typ, to napisz):
* Lenovo IdeaPad Y550
* Samsung R580
* ASUS K52JR
* ACER AS5738DG (zainteresował mnie, gdyż posiada technologie 3D)
* Dell Studio 1555
Tym razem chciałbym dokonać dobrego wyboru, gdyż mój tymczasowy komputer okazał się wielką klapą.
Proszę o pomoc