logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nawigacja 440ms - jak odtworzyć pliki AVI i WMV?

ziora 24 Cze 2010 21:23 2609 2
REKLAMA
  • #1 8228146
    ziora
    Poziom 11  
    Witam!
    Dzisiaj zakupiłem Nawigacje 440ms, od ponad godziny próbuje uruchomić na niej film z rozszerzeniem avi. Film ten kopiuje na kartę którą dokupiłem w sklepie a następnie przechodzę do odtwarzania filmu na nawigacji. Główny problem jest taki że ona nie widzi tych plików, jak wgrałem filmik z rozszerzeniem wmv to go widział ale nie odtwarzał. Pomóżcie bo nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić, Koleś w sklepie mówił ze avi czyta bez problemu. Nie wiem czy muszę wgrać jakiś program czy kodeki??
  • REKLAMA
  • #2 8237320
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1005
    Uzyj TCPMP (google, Elektroda)- bedzie odtwarzal Tobie WSZYSTKIE pliki multimedialne!!
  • #3 8243560
    Ronin64
    Poziom 35  
    Ocena: 347
    Spróbuje po raz kolejny :) Otóż gdy zainstalowałem TCPMP na swojej nawigacji to pierwsze uruchomienie trwało chyba coś około 2 minut. Także niech autor postu się nie dziwi jeśli będzie instalował program. Kolejne uruchomienia są już natychmiastowe. Odtwarzacz pobrałem z tej strony http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/
REKLAMA