logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Naprawa programatora Whirlpool AWE 6315 P w okolicach Piły, Wielkopolska

lipjar 27 Cze 2010 22:24 3868 7
REKLAMA
  • #1 8238288
    lipjar
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Witam szukam osoby zajmującej się naprawą programatorów z okolic Piły (wielkopolska)
  • REKLAMA
  • #2 8243695
    grebasza
    Poziom 12  
    Ocena: 20
    Piotr Pieczul AGD Serwis Piła Witosa 10
    067-213-10-73
    pila(_at_)electroserwis.pl
  • REKLAMA
  • #3 8246969
    lipjar
    Poziom 10  
    grebasza napisał:
    Piotr Pieczul AGD Serwis Piła Witosa 10
    067-213-10-73
    pila(małpa)electroserwis.pl

nie zajmują sie naprawami programatorów tylko wymieniają na nowe
  • REKLAMA
  • #4 8248491
    lipjar
    Poziom 10  
    czy przez iskrzenie szczotek na silniku moze się nadpalic płytka drukowana na programatorze??
  • #5 8249222
    peter falk
    Specjalista AGD
    Ocena: 3363
    lipjar napisał:
    czy przez iskrzenie szczotek na silniku moze się nadpalic płytka drukowana na programatorze??

Rzadko to się zdarza. Zrób zdjęcie jednej i drugiej strony płytki. Ocenimy wtedy co i od czego jest uszkodzone.
  • REKLAMA
  • #6 8250175
    lipjar
    Poziom 10  
    zdjecia juz nie zrobie bo dałem płytke do polutowania wypaliła się sciezka prawdopodobnie wg mnie od blokady klapy i drugie miejsce gdzie przychodza przewody od silnika

Dodano po 3 [godziny] 25 [minuty]:

po polutowaniu

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1667395.html
    <skryn>

druga strona

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1667395.html
    <skryn>

Posty scaliłem. Proszę zamieszczać zdjęcia zgodnie z Regulaminem wewnętrznym, każdego z subfor! Link jest podany!
    Załączniki usunąłem. Proszę na nowo załadować zdjęcia zgodnie z procedurą, zamieszczoną powyżej, edytując ten post; jednocześnie nie usuwając poniższego wpisu moderacyjnego.
    <skryn>
  • #7 8250869
    lipjar
    Poziom 10  
    w pralce dalej migaja diody 0 i 600 obrotów z tym ze teraz trzyma blokada klapy ale nie swieci się kontrolka od blokady klapy i pracuje pompa a wirnik nie chodzi
  • #8 8387633
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje specjalisty zajmującego się naprawą programatorów do pralki Whirlpool AWE 6315 P w okolicach Piły, Wielkopolska. Otrzymuje informację o serwisie AGD, który jednak nie naprawia programatorów, a jedynie je wymienia. Pojawiają się pytania dotyczące potencjalnych uszkodzeń płytki drukowanej spowodowanych iskrzeniem szczotek silnika. Użytkownik zgłasza, że po naprawie płytki nadal występują problemy z migającymi diodami oraz blokadą klapy. Inny uczestnik dyskusji sugeruje możliwość zakupu nowego programatora.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA