logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie kanały polski na satelicie w Wielkiej Brytani?

Dorota2004 04 Wrz 2004 12:58 1422 3
REKLAMA
  • #1 832259
    Dorota2004
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Jakie kanały będę mogła odbierać na satelicie w Wielkiej Brytanii chodzi mi głównie o kanały polski bo satelita to chyba jedyny sposób na złapanie polskiego polskich kanałów zagranicą. Czy będę odbierać TVN? POZDPO
  • REKLAMA
  • #2 832474
    Stanisław2003
    Poziom 28  
    Ocena: 49
    Takie same jak w Polsce,jeżeli talerz zostanie ustawiony na tego samego satelitę czyli HotBirda wnaszym przypadku.TVN-y są obecnie kodowane i dostępne z platform kodowanych Polsatu lub Cyfry+ także poprzez satelitę HotBird.
  • REKLAMA
  • #3 832616
    Dorota2004
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Znalazłam cos takiego
    Jakie kanały polski na satelicie w Wielkiej Brytani?
    Z tego wynika ze jak ustawie Analogowo: HotBird to będzie TVN nie kodowany. Mam racje?. Aha i jeszcze jedni czy jak bym wzięła np tu w Polsce pakiet Polsat Cyfrowy i zapłaciła ze rok z góry to czy tam będzie odbierał?
  • #4 832635
    nita
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Tylko z tego co wiem, wywozenie tunera poza granice kraju jest niedozwolone (tak podobno jest w umowie), ale kto sie do wie.
    Ale jak oplacisz z gory caly rok, to bedzie mozna ogladac dokladnie to samo co w PL po nastawieniu czachy na Hotbirda.
REKLAMA