Mam taki problem z moim germin nuvi 205w. Chciałem wgrać mapki, bo była jakaś beznadziejna więc zrobiłem format dysku germina i zainstalowałem MapSource i przy próbie zczytania ID urządzenia mam komunikat: "Wystąpił problem połączenia z urządzeniem Germin GERMIN (F:\) Dalsza komunikacja może się wiązać z ograniczeniem funkcjonalności. Aby uzyskać pomoc
skontaktuj się z ... (coś tam)."
A za chwilkę taki komunikat wyskakuje:
"Znaleziono kilka urządzeń, ale żadne z nich nie ma niezbędnych możliwości.
Upewnij się, że urządzenie jest podłączone do komputera i włączone, a następnie spróbuj ponownie.
Być może trzeba będzie ustawić opcję interfejsu
w urządzeniu GPS na „Garmin” lub „Host”."
I nic nie da się zrobić:/ Sprawdzałem na dwóch komputerach i to samo. Dodam że wcześniej już wgrywałem mapę do tej navigacji i było ok.
Zmieniłem nawet firmware urządzenia z 2.81 na 3.10 i nic wszelkie resety nic nie pomaga, różne porty i wersje MapSource. Ręce mi odpadają
skontaktuj się z ... (coś tam)."
A za chwilkę taki komunikat wyskakuje:
"Znaleziono kilka urządzeń, ale żadne z nich nie ma niezbędnych możliwości.
Upewnij się, że urządzenie jest podłączone do komputera i włączone, a następnie spróbuj ponownie.
Być może trzeba będzie ustawić opcję interfejsu
w urządzeniu GPS na „Garmin” lub „Host”."
I nic nie da się zrobić:/ Sprawdzałem na dwóch komputerach i to samo. Dodam że wcześniej już wgrywałem mapę do tej navigacji i było ok.
Zmieniłem nawet firmware urządzenia z 2.81 na 3.10 i nic wszelkie resety nic nie pomaga, różne porty i wersje MapSource. Ręce mi odpadają