logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

D++ - brak wolnych slotów przy pobieraniu, jak to rozwiązać?

tokarool 11 Wrz 2004 11:24 5654 4
REKLAMA
  • #1 846265
    tokarool
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    wiec tak jak napisałem co tosa te sloty w D++ naoguł jak cos scigam to pisze "brak wolnych slotów" co z tym zrobic???? moze jeszcze jakis krótki opis programu co i jak zeby dobrze chodził????

z góry dzinki
  • REKLAMA
  • #2 846273
    faber
    Poziom 24  
    Ocena: 36
    tokarool napisał:
    wiec tak jak napisałem co tosa te sloty w D++ naoguł jak cos scigam to pisze "brak wolnych slotów" co z tym zrobic???? moze jeszcze jakis krótki opis programu co i jak zeby dobrze chodził????

z góry dzinki

ilość połączeń naraz, np. masz 3 wolne sloty czyli jeszcze 3 userów bedzie mogło pobierać w tej samej chwili.
    przeczytaj to sobie:
    http://www.dc.bajery.pl/
  • REKLAMA
  • #3 846289
    SQ9PXB
    Poziom 27  
    Ocena: 59
    ilosc slotow okresla m.i liczbe uzytkownikow ktozy moga sie podlaczyc do danego udzialu, jesli pisze ze brak slotow, to znaczy ze jest full userow

--------------
    Konfiguracja jako taka :

Po pierwszym uruchomieniu od razu otworzy się okno z generalnymi ustawieniami.

W tej zakładce w polu My Nickname (Requied) należy wpisać swojš ksywkę, która potem będzie wyœwietlana w liœcie userów na hubie. W pole My E-Mail Adress (Optional) można wpisać swój mail, ale nie trzeba. W File Description można wpisać opis co masz udostępnione, ale to też nie jest konieczne. Natomiast w polu My Connection Speed należy wybrać jakoœć łšcza (daj np. cable lub LAN(T1)).

W File Transfer należy wpisa㠜cieżkę do której będš œciagane pliki. W Shared Folders trzeba wybrać katalogi, które będš udostępnione dla innych osób do œcišgania. Suwak Maximum Simultaneous Uploads oznacza ile będzie wolnych slotów, czyli ile osób maksymalnie może œcišgać.

Gdy pole Minimize Direct Connect To The System Tray zostanie zaznaczone to program będzie się pomniejszł do paska zadań. Pole Play Sounds ozacza czy majš być odgrywane dŸwięki w programie czy nie. Show Favorities List oznacza czy ma być pokazywana zakładka z ulubionymi userami. Natomiast Show Hub Information Bar to czy ma być pokazywany pasek statusu. Gdy zostanie zaznaczone pole Enable Automatic Download/Resume to po rozłšczeniu program będzie próbował się znów połšczyć. Gdy Save Queue List zostanie zaznaczone to lista pobieranych plików będzie zapisywana, w przeciwnym wypadku będzie się kasowała po zamknięciu programu. I pole Automaticly Remove Old Queue Items (15 Days) oznacza, że po 15 dniach zostanie wykasowana lista œcišganych plików.

Zaznacz Use Direct Connect in Active Mode. Zaznacz pole Auto Connect At Startup i wpisz w Auto Connect Hub adres sieciowego huba
    Program po uruchomieniu będzie się łšczył z tym hubem.
  • REKLAMA
  • #5 5621302
    becy6
    Poziom 14  
    Ocena: 51
    pomoc mam problem z dc++ 0.708 nie umie sciagać plików bo jak hce wejsc do jakiegosc hubu to mi cały czas łaczy i czas miną co mam zrobic.bo niewim czy jest jakas strona zeby sie zarejstrowac żeby był nick mój .I jak załozyc hub sobie jak udostepniam pliki jak mam to zrobic jaka strone tam wpisac
REKLAMA