Witam,
Jestem nowy na forum i potrzebuję porady odnośnie zakupu głośników. Naświetlę temat, posiadam 4 kolumny z głośnikami lecz stare głośniki są po uszkadzane (przez młodsze rodzeństwo).
Posiadam:
+Dwie kolumny o wym: h=0,60m szer=0,30m głębokość= 0,35m
Kolumny posiadają dwa otwory: jeden na głośnik o średnicy 25cm a drugi na głośnik o średnicy 13cm
+Dwie kolumny o wym: h=0,35m szer=0,20m głębokość=0,30m
Kolumny posiadają dwa otwory: jeden na głośnik o średnicy 20cm a drugi na głośnik o średnicy 13cm
Linki do zdjęć tych kolumn --> Link i Link
Zestaw omawianych kolumn był podłączony do amplitunera ONKYO TX-DS575 i nadal zamierzam korzystać z tego amplitunera
Link do amplitunera --> Link
Wszystko to będzie użytkowane w pokoju o pow:30m2
Zestaw ma służyć jako kino domowe jak i zestaw do posłuchania muzyki Stereo.
Omawiane kolumny kupiłem kiedyś od znajomego, który wykonał je samodzielnie.
Wszelka pomoc w dobraniu odpowiednich głośników za rozsądne ceny była by mile widziana. Czy istnieje możliwość wymiany tych głośników w limicie 500-600 zł. Liczę na to, że jest tu sporo ekspertów w tej dziedzinie
Jeśli będą jakieś pytania, z chęcią odpowiem.
Pozdrawiam
Jestem nowy na forum i potrzebuję porady odnośnie zakupu głośników. Naświetlę temat, posiadam 4 kolumny z głośnikami lecz stare głośniki są po uszkadzane (przez młodsze rodzeństwo).
Posiadam:
+Dwie kolumny o wym: h=0,60m szer=0,30m głębokość= 0,35m
Kolumny posiadają dwa otwory: jeden na głośnik o średnicy 25cm a drugi na głośnik o średnicy 13cm
+Dwie kolumny o wym: h=0,35m szer=0,20m głębokość=0,30m
Kolumny posiadają dwa otwory: jeden na głośnik o średnicy 20cm a drugi na głośnik o średnicy 13cm
Linki do zdjęć tych kolumn --> Link i Link
Zestaw omawianych kolumn był podłączony do amplitunera ONKYO TX-DS575 i nadal zamierzam korzystać z tego amplitunera
Link do amplitunera --> Link
Wszystko to będzie użytkowane w pokoju o pow:30m2
Zestaw ma służyć jako kino domowe jak i zestaw do posłuchania muzyki Stereo.
Omawiane kolumny kupiłem kiedyś od znajomego, który wykonał je samodzielnie.
Wszelka pomoc w dobraniu odpowiednich głośników za rozsądne ceny była by mile widziana. Czy istnieje możliwość wymiany tych głośników w limicie 500-600 zł. Liczę na to, że jest tu sporo ekspertów w tej dziedzinie
Pozdrawiam