logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Serwis RTV i AGD program do rozliczeń pracowników i producen

zurtexpogo 08 Wrz 2010 16:50 2179 2
  • #1 8489112
    zurtexpogo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam poszukuje programu do prowadzenia serwisu sprzętu RTV AGD i komputerowego. Przeglądałem programy które prezentowane i zachwalane były na forum ale są to ciężkie i skomplikowane do obsługi. Program do rozliczeń pracowników i producentów, faktury nie są potrzebne bo do tego jest program księgowy z taką opcją. Wszystkie programy przy wpisywaniu nazwiska klienta gdy nie ma go w bazie należy wyjść ze zlecenia wejść w dane klienta zapisać go a to jest strata czasu. Przy naprawach sprzętu dane zleceniodawców nazwy produktów zmieniają się non stop i potrzebny jest taki program że przy wpisywaniu nazwiska itp jeśli nie ma w bazie to program automatycznie zapamiętuje. Robocizna i materiał możliwość wpisywanie z wolnej ręki. Możliwość rozliczania pracowników z wykonanych zleceń. Mam program na którym działam od 20 lat ale napisany jest w DOS-ie i w nowym komputerze będą problemy z działaniem.
    Pozdrawiam Zdzisław
  • #2 8489971
    pudzianowski
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    zurtexpogo napisał:
    Mam program na którym działam od 20 lat ale napisany jest w DOS-ie i w nowym komputerze będą problemy z działaniem.

Może odbiegnę od tematu: co to za problemy, może uda się je nam rozwiązać?
  • #3 8597145
    mnusz
    Poziom 13  
    Ocena: 16
    Witam
    Przyłączę się do tematu. Od wielu lat pracuję na programie "Service 4.0" - wersja DOS i w związku ze zmianą VAT od nowego roku szukam czegoś rozsądnego (serwis + obsługa sprzedaży).
    No chyba, że ktoś potrafi zmienić 22 na 23 % VAT, bo producent już nawet nie ma kodu źródłowego.

Pozdrawiam, Mariusz
REKLAMA