logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dodać AUX do radia AUDI CONCERT bez utraty funkcji CD?

vwmax 15 Wrz 2010 09:38 5731 2
REKLAMA
  • #1 8512259
    vwmax
    Poziom 10  
    WItam

Posiadam takie radyjko jak w temacie, oryginalnie montowane w audi.
    Żonglerka plytami troche denerwuje. Niegdys w volkswagenowym radyjku wpialem sie pod kasete- wybierajac te zrodlo dzwieku moglem pod wlutowany kabel podpiac kazdy sprzet i muzyka grała- w przenosni i doslownie.

Teraz problem z audicowskim jest taki, ze mam tylko cd. Nie wiem zbytnio co z tym zrobic, bo nie chce stracic mozliwosci odtwarzania plytek.
    Mam jednak taki pomysl by jakos oszukac radyjko podpinajac kabelek w kostke jako zmieniarke, jak to bedzie wygladalo w rzeczywistosci?
    Czy czasem nie bedze tak, ze oszukujac radio moja pseudo-zmieniarka juz nigdy z wbudowanego cdika nie skorzystam?
    Tutaj takie zdjecie radia.
    Jak dodać AUX do radia AUDI CONCERT bez utraty funkcji CD?

Jakby ktoś mial jakis pomysl co z tym zrobic to prosilbym o mala pomoc:)
    Oczywiscie na pierwszym miejscu stawiam kabel i cd razem, ale jesli naprawde nie da sie tego pogodzic to bede w stanie zrezygnowac z cd ;)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Posty piszemy po polsku , a i zdjęcie powinno być wstawione inaczej - do poprawy. [damiancz]
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1376147.html
  • REKLAMA
  • #2 8517836
    slawcioo88
    Poziom 21  
    Ocena: 99
    Można także podpiąć się do audio procesora i przeciąć ścieżki od sygnału radia i wstawić tam mini jacka z rołączaniem i wtedy jak włożysz wtyczkę to radio ścichnie i będziesz mógł puścić muzykę.
REKLAMA