logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przeglądarka Internet Explore-nie wyświetla filmów.

beholder1990neophyte 16 Wrz 2010 15:22 4194 3
REKLAMA
  • #1 8517083
    beholder1990neophyte
    Poziom 13  
    Ocena: 66
    Witam!
    Niedawno przeinstalowałem system Windows XP SP3.
    Jak wchodze na strone z filmami to wyskakuje mi komunikat u góry :
    Program IE zablokował tej witrynie możliwość używania formatu ActiveX w niebezpieczny sposób.W tym wyniku może nie być poprawnie wyświetlana strona. Albo 2 komunikat Ta witryna WEB chce zaintalować dodatek Adobe Flash Player...Co mam z tym zrobić?Nie znam się na komputerach.
  • REKLAMA
  • #2 8517264
    ahilles11
    Poziom 19  
    Ocena: 9
    Ja bym na twoim miejscu zmienił przeglądarke. Na np. Google Chrome (Link) albo Mozille Firefox (Link ) - proste , wygodne i unikalne przeglądarki .
    A jeśli chcesz zostać przy IE to musisz zainstalować Adobe Flash Player z tąd : Link . A tu masz jak wyłączyć ten pasek z IE (ActiveX) : Link
  • REKLAMA
  • #3 8517545
    beholder1990neophyte
    Poziom 13  
    Ocena: 66
    Co do Adobe Flasha to nie moze sie zainstyalowac - pisze ze blad aplikacja nie zainstalowana.
  • #4 8517571
    KSX
    Poziom 19  
    Ocena: 26
    Wejdź na http://adobe.com zainstaluj pod swój system "adobe flasch player" i "Adobe Shockwave Player" powinno działać do to komunikatu o ActiveX nie włączaj na nieznanych stronach www, i zaktualizuj explorera do explorer 8, które jest już w miarę dobre, lub inna przeglądarkę zainstaluj.
REKLAMA