Ta drukarka po ok. pół roku uzywania zaczęłą się wzbudzać .Polega to na tym ,że po włączeniu , wykonuje swoje czynnośći przygotowawcze i nagle w trrakcie tej rutynowej czynność strasznie buczy .
Wtedy odkrywam pokrywki jakie są i metoda nacisku i docisku staram się
jakoś poprawić ten styk ruchomy.
Ponad-to, nawet jak się włoży papier to swieci się jej czerwone światełko .Dopiero jak się dociśnie czarne detale plastykowe na wierzchu pudła to jakiś styk "łapie " i drukarka startuje do rutynowego mieszania i grzania bębnów .
Jesli w miedzyczasie wydruku żadnego nie ma -to można ją naciskać od nowa ...
Aby coś wydrukowała trzeba ja trzymać naciśniętą -z siła ok.2kG -wtedy jest w stanie cos wydrukować .Czy ktoś ma możę jakiś schemat tej pasjonującej mnie drukarki ? Proszę o pomoc co wymienić? Ona kosztowała ok.250zł.!!!!!!
Wtedy odkrywam pokrywki jakie są i metoda nacisku i docisku staram się
jakoś poprawić ten styk ruchomy.
Ponad-to, nawet jak się włoży papier to swieci się jej czerwone światełko .Dopiero jak się dociśnie czarne detale plastykowe na wierzchu pudła to jakiś styk "łapie " i drukarka startuje do rutynowego mieszania i grzania bębnów .
Jesli w miedzyczasie wydruku żadnego nie ma -to można ją naciskać od nowa ...
Aby coś wydrukowała trzeba ja trzymać naciśniętą -z siła ok.2kG -wtedy jest w stanie cos wydrukować .Czy ktoś ma możę jakiś schemat tej pasjonującej mnie drukarki ? Proszę o pomoc co wymienić? Ona kosztowała ok.250zł.!!!!!!