logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić słuchawki bezprzewodowe Sennheiser RS 120 za 400-430 zł?

Gokart 28 Wrz 2004 18:06 2466 1
REKLAMA
  • #1 880182
    Gokart
    Poziom 14  
    Ocena: 27
    Otóż przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych bo dosyć mam juz pląntających się w koło kabli.Mam na ten cel 400-430 zł.Ostatnio przeglądałem stronki z słuchawkami i natkonołęm sie się na słuchawki bezprzewodowe Sennheiser RS 120.Moje pytanie brzmi czy ktoś zetknął sie juz ze słuchawkami tej firmy bo szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o tej firmie i nie wiem jaka klasę ta firma reprezentuje,może ktos juz je miał w rękach albo słuchał, a moze znacie jakis link do polskojęzycznej strony gdzie zamieczczony jest jakis test tych słuchawek.A moze macie jakies inne propozycje słuchawek które mógłbym za tą cene kupic. :roll:

oto link do słuchawek
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

dzieki za kazdą odpowiedź
  • REKLAMA
  • #2 880416
    milioner
    Poziom 19  
    Ocena: 14
    Witam
    Firma Sennheiser to dość znany niemiecki producent słuchawek, mikrofonów (zwłaszcza bezprzewodowych) i związanego z tym osprzętu. Firma powstała ponad 50 lat temu. W Polsce produkty tej firmy są jeszcze rzadkie, choć coraz bardziej to się zmienia. Jeżeli chodzi o jakość - oceniłbym na dobrą średnią.
    Ze słuchawkami tej firmy nie miałem do czynienia bezpośrednio - ale z opinii zaufanych mi osób - są to dobre wyroby. Jeżeli chcesz więcej się dowiedzieć o firmie i jej wyrobach, aby wyrobić sobie zdanie - odwiedź jej stronę firmową: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/homepage
REKLAMA