Witam.
Mam następujący problem.
Instalując niektóre gry wyskakują mi błędy, albo przerywa instalacje bez wyświetlania jakiejkolwiek informacji. Podobnie jest z niektórymi grami mimo prawidłowej instalacji sie nie uruchamiają, wyskakują jakieś błędy z kosmosu.
Nie pomagają żadne formatowania dysków, ponowne instalowania systemu.
Mam ten sam sprzęt co kolega (zakupiony na tej samej aukcji, różniący sie tylko obudową) i u niego jest wszystko ok.
Dysk miałem wymieniany na gwarancji, poprzednio miałem SEGATE 500gb i też problem występował.
Ma ktoś jakieś pomysły co to może być???
Może wina taśm, biosu płyty głównej bądź czegoś innego, szczerze nie mam zielonego pojęcia.
Prosze o pomoc.
Parametry mojego PC:
System - win xp pro 32bit
procek intel Q6600 4x2,4GB
Płyta główna GigaByte GA-31M
Godram 2GB 800MHZ
Graf Nvidia GeForce 9500GT
Dysk twardy samsung 500GB
Mam następujący problem.
Instalując niektóre gry wyskakują mi błędy, albo przerywa instalacje bez wyświetlania jakiejkolwiek informacji. Podobnie jest z niektórymi grami mimo prawidłowej instalacji sie nie uruchamiają, wyskakują jakieś błędy z kosmosu.
Nie pomagają żadne formatowania dysków, ponowne instalowania systemu.
Mam ten sam sprzęt co kolega (zakupiony na tej samej aukcji, różniący sie tylko obudową) i u niego jest wszystko ok.
Dysk miałem wymieniany na gwarancji, poprzednio miałem SEGATE 500gb i też problem występował.
Ma ktoś jakieś pomysły co to może być???
Może wina taśm, biosu płyty głównej bądź czegoś innego, szczerze nie mam zielonego pojęcia.
Prosze o pomoc.
Parametry mojego PC:
System - win xp pro 32bit
procek intel Q6600 4x2,4GB
Płyta główna GigaByte GA-31M
Godram 2GB 800MHZ
Graf Nvidia GeForce 9500GT
Dysk twardy samsung 500GB