logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kody do pilota Navilight RC 500 dla DVD Grundig GDP 2300 - brak w instrukcji

cobras 02 Paź 2004 16:38 3468 4
REKLAMA
  • #1 887566
    cobras
    Poziom 14  
    Ocena: 43
    Mam taki amplituner z pilotem Navilight rc 500 (oryginalny). Pilot ma mozliwość sterowania dodatkowymi urzadzeniami (po wpisaniu odpowiedniego kodu). Udało mi się w ten sposób uruchomić telewizor Daewoo i stare video Sanyo 5100EE. mam jeszcze odtwarzacz DVD Grundig GDP 2300. Pilot może sterować odtwarzaczami DVD ale w instrukcji nie ma kodów do Grundiga. Czy ktoś ma instrukcję do nowszych pilotów Thomsona? Dodam że moje DVD powstało później niż amplituner.
    Dziękuję
    Gdyby ktoś potrzebowal to mogę zeskanować książkę kodów do mojego modelu amplitunerka
  • REKLAMA
  • #2 3695651
    SKArkop
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Cytuje Twoja wypowiedz:
    Mam taki amplituner z pilotem Navilight rc 500 (oryginalny). Pilot ma mozliwość sterowania dodatkowymi urzadzeniami (po wpisaniu odpowiedniego kodu). Udało mi się w ten sposób uruchomić telewizor Daewoo i stare video Sanyo 5100EE. mam jeszcze odtwarzacz DVD Grundig GDP 2300. Pilot może sterować odtwarzaczami DVD ale w instrukcji nie ma kodów do Grundiga. Czy ktoś ma instrukcję do nowszych pilotów Thomsona? Dodam że moje DVD powstało później niż amplituner.
    Dziękuję
    Gdyby ktoś potrzebowal to mogę zeskanować książkę kodów do mojego modelu amplitunerka

Moglbys mi przeslac te kody?
  • REKLAMA
  • #3 7356516
    peperoniq
    Poziom 1  
    witam potrzebuje kody do tego pilota prosze o przeslanie jakiegos linku do pliku z kodami lub ewentualnie "cokolwiek" na email dziekuje za pomoc pozdrawiam peperoniq
  • REKLAMA
  • #4 19686484
    Przemek7
    Poziom 19  
    Ocena: 164
    Poszukiwane pilot lub kody do pilota Thomson RC500 lub RC1000 lub jakieś bazy typu lirc.

Czy ktoś kojarzy standard, parametry transmisji?
  • #5 19692836
    cobras
    Poziom 14  
    Ocena: 43
    jeśli znajdę instrukcję to mogę zeskanować
REKLAMA