Witam
Mam takie pytanie: czy do NOKII 6600(dokładnie tej, nie fold, nie i, nie jeszcze innej) można włożyć kartę mmc o pojemności 2 i więcej GB, ale podzieloną na partycje
Czy taki trick telefon by zaakceptował
Dawno temu kupiłem kartę 2GB, ale niestety telefon jej nie wykrył
A od dawna używam 1GB i doszedłem nie dawno do wniosku, że nie jest to dla mnie wystarczająca pojemność. Próbował ktoś kiedyś zrobić taki "numer"
Aha, jeszcze jedno: Mój tel wykrywa 1GB, ale od dawna mam problem z odbieraniem i wysyłaniem wiadomości, jeżeli skrzynka odbiorcza ustawiona jest na kartę. Po przełączeniu na pamięć tela wszystko jest ok. Czy jest możliwe, że ze starości przestał działać jakiś moduł za to odpowiedzialny
A jeżeli tak, to jak to cudo się nazywa i czy jest możliwe przełożenie z innego telefonu sprawnego podzespołu
Uwierzcie, to jest irytujące
Pozdrawiam
Mam takie pytanie: czy do NOKII 6600(dokładnie tej, nie fold, nie i, nie jeszcze innej) można włożyć kartę mmc o pojemności 2 i więcej GB, ale podzieloną na partycje
Dawno temu kupiłem kartę 2GB, ale niestety telefon jej nie wykrył
Aha, jeszcze jedno: Mój tel wykrywa 1GB, ale od dawna mam problem z odbieraniem i wysyłaniem wiadomości, jeżeli skrzynka odbiorcza ustawiona jest na kartę. Po przełączeniu na pamięć tela wszystko jest ok. Czy jest możliwe, że ze starości przestał działać jakiś moduł za to odpowiedzialny
Pozdrawiam