logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6600 i "duża" karta mmc. Do "symbianowc

TDI.SUBARU 02 Gru 2010 23:56 1594 2
REKLAMA
  • #1 8819100
    TDI.SUBARU
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Witam :!:
    Mam takie pytanie: czy do NOKII 6600(dokładnie tej, nie fold, nie i, nie jeszcze innej) można włożyć kartę mmc o pojemności 2 i więcej GB, ale podzieloną na partycje :?: Czy taki trick telefon by zaakceptował :?:
    Dawno temu kupiłem kartę 2GB, ale niestety telefon jej nie wykrył :cry: A od dawna używam 1GB i doszedłem nie dawno do wniosku, że nie jest to dla mnie wystarczająca pojemność. Próbował ktoś kiedyś zrobić taki "numer" :?:

Aha, jeszcze jedno: Mój tel wykrywa 1GB, ale od dawna mam problem z odbieraniem i wysyłaniem wiadomości, jeżeli skrzynka odbiorcza ustawiona jest na kartę. Po przełączeniu na pamięć tela wszystko jest ok. Czy jest możliwe, że ze starości przestał działać jakiś moduł za to odpowiedzialny :?: A jeżeli tak, to jak to cudo się nazywa i czy jest możliwe przełożenie z innego telefonu sprawnego podzespołu :?: Uwierzcie, to jest irytujące :(

Pozdrawiam :!: :D
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 8819605
    arem
    Poziom 39  
    Ocena: 278
    Prawdopodobnie fon nie obsłuży karty wiekszej niż 1GB. Podział na partycje też nic nie da.
  • #3 9570835
    TDI.SUBARU
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Pewnego dnia włożyłem do tego telefonu kartę MMC 2GB, żeby sprawdzić czy wykryje i czy będzie działać. Wszystko było ok. Została wykryta, działała.
    Temat uważam za zamknięty.

Dziękuję za pomoc, pozdrawiam :D
REKLAMA