Witam serdecznie,
Czy ktoś z forumowiczów się orientuje w jaki sposób - chodzi mi o skrót klawiszowy - sprowadzić na raz wszystkie otwarte okna do paska zadań w taki sposób, aby ukazał się pulpit?
Wiem, żę można to zrobić poprzez win+D ale ja nie mam na klawiaturze przycisku Win. Może powiem w jaki sposób próbowałem to zrobić:
Utworzyłem plik desktop.scf
ale nie mogłem przypisać mu żadnego skrótu klawiaturowego. Utworzyłem sięc do owego pliku skrót, a następnie temu skrótowi dało się już przypisać skrót klawiaturowy. wszystko działo poprawnie, ale niestety do momentu restartu komputera. Gdy po restarcie użyłem mojego klawiaturowego srkótu do tego pliku, to niestety pojawiał się monit o wskazanie programu. Wskazać programu nie można, bo potrzebne jest do tego rozszerzenie .exe dla pliku.
Ma ktoś pomysł jak zrobić XP aby jednym skrótem sprowadzić wszytskie aktywne okna do tascbar'a ?
Pozdr
Czy ktoś z forumowiczów się orientuje w jaki sposób - chodzi mi o skrót klawiszowy - sprowadzić na raz wszystkie otwarte okna do paska zadań w taki sposób, aby ukazał się pulpit?
Wiem, żę można to zrobić poprzez win+D ale ja nie mam na klawiaturze przycisku Win. Może powiem w jaki sposób próbowałem to zrobić:
Utworzyłem plik desktop.scf
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktopale nie mogłem przypisać mu żadnego skrótu klawiaturowego. Utworzyłem sięc do owego pliku skrót, a następnie temu skrótowi dało się już przypisać skrót klawiaturowy. wszystko działo poprawnie, ale niestety do momentu restartu komputera. Gdy po restarcie użyłem mojego klawiaturowego srkótu do tego pliku, to niestety pojawiał się monit o wskazanie programu. Wskazać programu nie można, bo potrzebne jest do tego rozszerzenie .exe dla pliku.
Ma ktoś pomysł jak zrobić XP aby jednym skrótem sprowadzić wszytskie aktywne okna do tascbar'a ?
Pozdr