logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG GT540 - brak połączenia USB z komputerem, komunikat Nie rozpoznano urządzenia

kuzax 08 Gru 2010 20:14 3251 4
REKLAMA
  • #1 8843525
    kuzax
    Poziom 10  
    Od 2 miesięcy mam LG GT540 wszystko ok ale od tygodnia nie mogę połączyć go z komputerem kablem usb na kompie wyświetla mi się napis "Nie rozpoznano urządzenia USB" restartowałem telefon i komputer przywróciłem ustawienia fabryczne (w telefonie oczywiście). Używałem PC SUIT ale on mi w ogóle nie wykrywa telefonu.
    Normalnie gdy podłączam telefon do komputera to na pasku zadań w telefonie powinno mi się wyświetlić coś w tym stylu: Połączenie usb czy chcesz kontynuować, a tu nic. Mam w ustawieniach włączoną PAMIEĆ MASOWĄ więc powinno działać, a i zauważyłem że jak telefon był podłączony do kompa podczas restartu PC to na chwile na pasku zadań telefonu wyświetliło mi się że jestem z komputerem połączony. Od razu mówię, że czytałem już wszystko na temat połączenia usb z komputerem a telefonem itp. Proszę o szybką odpowiedź i SKUTECZNĄ pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 8843576
    czwarnowski
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Wygląda na to, że nie masz zainstalowanych na komputerze sterowników od telefonu.
  • REKLAMA
  • #3 8843809
    kuzax
    Poziom 10  
    A gdzie je mogę znaleźć?
  • REKLAMA
  • #5 8845397
    kuzax
    Poziom 10  
    Dzięki za pomoc pozdrawiam.
REKLAMA