logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program na PC zastępujący wyświetlacz Opla - obsługa Car 300/400/CD Delco?

makumbapit 05 Paź 2004 21:54 2010 6
REKLAMA
  • #1 894589
    makumbapit
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    szukałem programu na pc zastępującego display do opla i .I mam pytania:
    czy program załaczony obsługuje car 300,400 lub cd (delco)
    czy ktoś go używał
    mnoże ktoś ma coś lepszego działającego
    Załączniki:
    • LCD_MONITOR.ZIP (18.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 907205
    JM Elektronik
    Poziom 19  
    Ocena: 32
    To najnosza wersja wyswietlacza na PC.
    Załączniki:
    • Wyswietlacz opel pc..zip (449.96 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 1690931
    Mihó
    Poziom 27  
    Ocena: 205
    U mnie nie działa. Komuś to działa ? Radyjko to CAR300, sprawne. Zmontowane wg schematu. Czy może należy połączyć masę koma z masą radia ?
  • REKLAMA
  • #4 1691080
    binis
    Poziom 22  
    Ocena: 43
    Przez ciekawość czytam posty na temat j.w. To jest tak proste jak konstrukcja cepa. Idzie się na złom i za 30 zł. ma się oryginał.
  • #5 1691315
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    I tu się się z Tobą zgadzam. Bo skoro potrzebuje to znaczy że trochę się tym bawi a mało kto jest tak ambitny żeby chciało się za takie pieniadze kombinować, prosciej poszukać oryginała.
    A to pytanie o masę "koma".... dziwisz się ? ;)

SławeK
  • REKLAMA
  • #6 1691509
    Mihó
    Poziom 27  
    Ocena: 205
    Chodziło mi o masę kompa - komputera. To była literówka :P
  • #7 1691696
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    To chyba oczywiste że tak a łącząc to jako ostatnie ryzykujesz uszkodzeniem portów. Masa oczywiście występuje na stykach gniazd i mimo że jest to ta sama masa co obudowa to zawsze łączy się je też.

SławeK

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy programu na PC mającego zastąpić wyświetlacz w radiu samochodowym Opla, w szczególności modeli CAR300, CAR400 oraz CD Delco. Jeden z użytkowników potwierdza, że dostępna wersja programu jest najnowsza, jednak inny zgłasza problemy z działaniem programu z radiem CAR300, mimo poprawnego montażu według schematu. Pojawiła się sugestia, aby poprawnie połączyć masę komputera z masą radia, co jest standardową praktyką, choć należy unikać łączenia masy jako ostatniego kroku, aby nie uszkodzić portów. W dyskusji pojawia się również opinia, że zamiast kombinować z programem, lepiej jest kupić oryginalny wyświetlacz z demontażu za niewielką kwotę, co jest prostszym i bardziej niezawodnym rozwiązaniem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA