logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy schematy VW Gamma i VW Beta są takie same? Szukam schematu VW Beta

Vix 12 Gru 2010 13:26 4782 4
REKLAMA
  • #1 8858422
    Vix
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    Witam

Poszukuje schematu do radia VW BETA wyglądającego dosłownie tak jak radio ze zdjęcia w pierwszym poście tego tematu.
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic596015.html
    Znalazłem na elektrodzie schematy zatytułowane VW Beta ,produkowane przez blaupunkt, ale po otwarciu tych schematów za każdym razem na zdjęciu jest VW GAMMA :|
    Zatem pytanie: Czy układ , gammy i bety jest ten sam , a różni się tylko obudowa ?
    Nie mam teraz radia przy sobie więc nie sprawdzę tego praktycznie, jednak chcę się już teraz zaopatrzyć w prawidłowy schemat.
  • REKLAMA
  • #2 8858718
    rybeh
    Poziom 27  
    Ocena: 277
    Model VW Beta był produkowany przez kilku producentów
    i w kilku modelach.
    Musisz podać dokładny opis VWZ?Z? bez dalszych cyfr numeru.
  • REKLAMA
  • #3 8859031
    Vix
    Poziom 21  
    W takim razie, proszę o zostawienie tematu otwartego do momentu, w którym dostane to radio w ręce wtedy będę mógł przeczytać to o co prosisz i będzie można stwierdzić co to za model dokładnie.
    Chyba, że masz gdzieś dostęp do jakiejś tabeli , która pozwoli mi odczytać jaki to model i producent po tym ciągu znaków o którym piszesz ? No i później da mi to poszukać odpowiedni schemat.
  • REKLAMA
  • #4 8859060
    DKAG
    Poziom 22  
    Ocena: 100
    Na tej stronie znajdziesz producenta radia: Link.
  • #5 8859230
    Vix
    Poziom 21  
    W takim razie mam już wszystko.
    Teraz potrzebuje tylko tego radia , aby dokładnie zidentyfikować producenta, dzięki podanej stronie i poszukać schematu, ewentualnie zapytać o niego jeśli nie będę potrafił znaleźć.
    Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty.
REKLAMA